10 Herkenbare momenten voor twintigers

Alle twintigers verzamelen! Omdat het soms gewoon even bijzonder fijn is om te kletsen met leeftijdsgenoten onder elkaar, helemaal als je in die dubieuze twenties zit. De dilemma’s dansen en springen ons om de oren en de stressmomenten binnen een week zijn niet meer op één hand te tellen. Deels vanwege de druk die we onszelf opleggen, maar ook voor een groot deel vanwege de druk van buitenaf.

Presteren zullen we. En daarnaast hebben we ook nog een bruisend dag- én nachtleven met onze honderden vrienden. Oké, genoeg gezeurd en over tot die tien herkenbare momenten voor twintigers omdat een ‘oooh heb jij dat ook’ momentje altijd prettig is.

10 Herkenbare momenten

1. De druk om op reis te gaan. Iedereen doet het en ze komen allemaal zo ‘wijs, vol levenservaring en als een veel completer mens’ terug.

2. He-le-maal klaar zijn met je studie en vooral tijdens je scriptie denken dat het echt niet erger kan worden. En dan heb je nog niet eens een stap gezet in het échte leven. ;-)

3. Door de vele keuzes, of het nu gaat om een nieuwe jeans of een master, maar gewoon helemaal niets kiezen want hallo te veel mogelijkheden.

4. Bij de zoveelste afhaalmaaltijd bedenken dat je het vanaf morgen écht anders gaat aanpakken.

5. Eens in de zoveel tijd een ‘Is Dit Het Nou?’ momentje hebben.

6. Langzaam gek worden bij alleen al het idee om veertig jaar lang 40 uur per week op kantoor te zitten.

7. Na ieder feestje moeten toegeven dat de aftakeling nu echt begonnen is als je weer minstens twee dagen moet bijkomen.

8. Altijd de druk voelen om de leukste, mooiste, grappigste, slimste en allerliefste te zijn voor de mensen om je heen.

9. Als men vraagt naar je hobby’s niet veel verder komen dan Netflix en buiten de deur lunchen.

10. Met veel respect kijken naar fitgirls om ze vervolgens voor gek te verklaren als ze ‘s ochtends alweer een ‘o zo heerlijke’ ochtend workout achter de rug hebben.

Lees ook: 4 X Mijn favoriete winterjassen in de SALE

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
winterjassen
4 X Favoriete winterjassen in de sale

Helaas, helaas, de winter is nog lang niet voorbij. Ik zou ook gráág zien dat het anders was (geen idee...

Sluiten