10 X Wat vinden mannen aantrekkelijk

Lisanne schreef vorig jaar al eens een artikel over zeven dingen met de S die mannen aantrekkelijk vinden, maar er zijn er natuurlijk nog meer. En het is heus niet mijn bedoeling om alle mannen over één kam te scheren, maar ik heb even navraag gedaan in mijn omgeving en de mannen die zich om mij heen bevonden waren het wel eens met al het onderstaande. Dus nu is het zo klaar als een klontje, dat begrijp je. Vandaar dat ik vandaag met jullie de antwoorden deel op de vraag: Wat vinden mannen aantrekkelijk? Volgens de experts kunnen mannen onderstaande dingen maar moeilijk weerstaan dus een leuke nacht (of ochtend/middag whatever) ligt op de loer. 

1. Jij die zijn kleren draagt

Waarschijnlijk deels omdat het in de meeste gevallen wijder valt dan je eigen kleding en manlief zo een glimp huid kan opvangen, maar ze vinden het ook nog eens een lief teken dat jij je zo op je gemak voelt bij hem dat je zijn shirt draagt. Of blouse.

2. Als je de keuken induikt

En dan zeggen ze dat het niet eens zoveel uitmaakt of je met een vijfgangen diner op de proppen komt of een simpele spaghetti bolognese. Wat ik mij niet zo goed kan voorstellen, maar ik ben dan ook van het andere geslacht. De liefde van de man gaat echt door de maag.

wat-vinden-mannen-aantrekkelijk-4

3. Lingerie

Ja sorry, niet heel verrassend deze reden. Hij vindt het nu eenmaal heel sexy om jou in lingerie te zien, omdat dit alleen voor zijn ogen bestemd is (lang leve de privileges!).

4. Op zijn schoot zitten

Op schoot zitten doet mij denken aan kleine kinderen, maar mannen schijnen te denken aan romantische nachten en samen slapen. Helemaal als je dan ook nog punt 5 eraan toevoegt.

wat-vinden-mannen-aantrekkelijk-2

5. In zijn oor fluisteren

Mannen vinden fluisterende vrouwen sexy. En dan niet het soort vrouw die niet hardop durft te spreken uiteraard, maar la girlfriend/crush/scharrel die in hun oor fluistert. Alleen lieve dingen trouwens, niet over iets praktisch als de boodschappen.

6. Initiatief nemen

Zelfverzekerde vrouwen worden over het algemeen als heel aantrekkelijk gezien dus als jij initiatief toont door hem als eerst te zoenen, is hij meteen ondersteboven. Moet je natuurlijk wel even zeker weten dat hij jou ook ziet zitten maar dat kun je vast wel inschatten.

wat-vinden-mannen-aantrekkelijk-3

7. Plagerijen

Verander je favoriete uitspraak van vroeger maar, want jongens plagen is net zo goed kusjes vragen hoor! Kleine plagerijen, en dan vooral van het soort met lichte aanraking, maken hem helemaal into you.

8. Lekker luchtje

Inslaan die lekkere eau de parfums, want mannen vinden dit heul sexy. En eigenlijk moet je dan bij die ene geur blijven, want dat roept (over het algemeen) goede herinneringen op en maakt hem meteen blij.

wat-vinden-mannen-aantrekkelijk-5

9. Oogcontact

Cliché, cliché, en dat probeerde ik nog zo te voorkomen in dit lijstje maar helaas. Deze mocht echt niet ontbreken volgens de mannen, want oogcontact maken is de sleutel tot eh ja, alles eigenlijk.

10. BHloos

Lingerie vonden ze sexy, maar de mannen vinden geen bh ‘misschien’ nog wel sexyer. Hoef je je enkel binnenshuis en in zijn gezelschap aan te houden hoor.

Oh oh twintigers! Het is niet altijd makkelijk in deze tijd en in dit artikel herken jij je vast.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
statement sweaters
Liefde voor statement sweaters

Hier spreekt een groot liefhebber van sweaters. Ik leef er vandaag de dag gewoon in. Voor een groot deel vanwege...

Sluiten