11 X waarom single zijn leuk is

Het is vrijdagavond en je zit alleen op de bank. Je hebt al je vriendinnen al gebeld of ze wat leuks met je willen gaan doen maar helaas: ze hebben al een avondje met hun vriendje afgesproken. Je baalt als een stekker want jij hebt geen vriendje (meer). Maar waarom balen? Single zijn heeft ook héél veel voordelen waardoor het ook heel leuk kan zijn! Wij hebben een paar redenen voor je op een rijtje gezet waarom single zijn leuk is, en hoe jij je dolgelukkig kan voelen zonder vriendje!

hsfile_265063
1. Altijd al voor langere tijd naar het buitenland gewild, bijvoorbeeld om te studeren, stage te lopen of gewoon om een mooie reis te maken, maar nooit gedaan vanwege het missen van je boyfriend? Nu is je kans! Niks houdt jou meer tegen om de reis van je dromen te maken.

2. Me-time! Als je een vriendje hebt is er niet veel tijd meer om even bij jezelf stil te staan. Nu is dus het perfecte moment om aan jezelf te denken. Wat wil je graag met je leven? Je kunt het nu inrichten zoals jij dat wil en goed nadenken over de invulling hiervan!

3. Geen actiefilms of voetbal hoeven kijken omdat meneer dat wil maar gewoon lekker non stop Gossip Girl, The Carrie Diaries of Greys Anatomy kijken wanneer jij dat wilt.

4. Een keertje geen zin om je op te maken en je mooie kleren aan te trekken? Who cares! Gewoon lekker je pyjama aanhouden, haar in een rommelige knot en lekker make up loos je dag door komen.

5. Geen vriendje betekent ook dat als je de deur uit gaat je een excuus hebt om extra lang voor de spiegel te staan tutten, nieuwe kleren te kopen en je haar mooi in model te brengen. Want je weet maar nooit wat voor knappe man je tegen kan komen tijdens je dagelijkse tripje naar de Albert Heijn!

6. Mannenjacht! Tijdens een avondje stappen of een dagje festival kun je ongegeneerd rondkijken naar alle mannen én kun je er op los flirten zonder dat je je schuldig hoeft te voelen.

inspiring-single-quotes12

7. Een betere nachtrust, want ook al kan het heel fijn zijn om tegen iemand aan te kruipen ’s nachts, het kan ook super irritant zijn als je dekens worden afgepakt of als er iemand naast je gigantisch hard ligt te snurken.

8. Lekker in je eigen bed slapen omdat je geen relatie hebt én niet te hoeven slepen met je toilettas, kleding, pilstrip etc. maar gewoon lekker alles bij de hand hebben. Zo kun je tenminste ook niets laten liggen bij je vriend of iets heel belangrijks vergeten mee te nemen als je bij hem gaat logeren.

9. Geen tranen, slapeloze nachten en een rot gevoel omdat je ruzie hebt gehad met je vriendje maar alleen maar happy thoughts! Heerlijk toch?!

10. Doe wat je maar wilt! ‘Zaterdag kan je niet, want dan hebben we een verjaardag. Maar vrijdag zijn wij toch altijd samen?’ Daar heb jij geen last van! Jij kunt heel je weekend volplannen met superleuke dingen zonder dat je met iemand rekening hoeft te houden.

11. Je bespaart een hoop geld uit! Geen cadeautje meer te hoeven kopen met Valentijnsdag, kerst en zijn verjaardag. Plus alle kosten die je bespaart met de cadeautjes voor je schoonfamilie. En van dit geld kun je weer lekker zelf gaan shoppen!

tumblr_maibag2zmJ1qgsqqvo1_500

Het wil natuurlijk niet zeggen dat het niet leuk is om een vriendje te hebben, want ook daar zitten weer een hoop voordelen aan. Maar zolang jij happy single bent staat niets jou meer in de weg om lekker te genieten!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
marlou volkerink
Photo Diary: Marlou

Na alle hectiek rondom de opening van onze showroom was het even twee weken heel rustig op kantoor. Corine's stage...

Sluiten