15 X Redenen waarom de zon mij blij maakt

De donkere wintermaanden liggen alweer even achter ons en mijn lievelingsseizoen is aangebroken. Die zonnestralen waar ik een half jaar geleden nog zo naar snakte laten zich regelmatig zien en that make’s me happy! Ik ben echt een zomermens en zodra het eerste straaltje zon schijnt zie je mij ervan genieten. Tijd om eens even op een rijtje te zetten waarom ik (en jij misschien ook wel) zo blij wordt van de zon:

♡ Terrasjes pakken, lekker mensen kijken onder het genot van een lekker wijntje of een fijne lunch

♡ Zonder jas naar buiten kunnen

♡ Met een kleurtje op je gezicht zie je er 10 x beter uit

♡ Outfits shooten in de zomer is zoveel leuker dan in de winter!

♡ Eindelijk weer die leuke open schoenen kunnen dragen

♡ Gewoon lekker in het park liggen en genieten van niks doen

♡ Om vervolgens stiekem in slaap te vallen

♡ Festivaaaaaaaaaals!

♡ Iedereen is een stuk vrolijker en lacht meer! Including me. 

♡ Lekker bakken op het strand en die nieuwe bikini showen

♡ En natuurlijk die bikini body waar je de rest van het jaar zo hard voor hebt getraind

♡ Ik heb véél meer energie en heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan

♡ Lekker buiten sporten!

♡ De avonden zijn veel langer. Na het werk nog even in het avondzonnetje eten of gezellig bbq’en

♡ Ik hou van zomerse outfits! Rokjes, shortjes, crop top. Eindelijk kunnen ze weer aan!

outfit pinkpop

Op Pinkpop! Een festival is toch 10 x leuker als het zonnig is en je lekker je shortje kunt dragen? Mijn outfit is van Costes.

Hoe opgewekt is Nederland?

Dat ik niet de enige ben die happy wordt van de zon bewijst Eneco met de site hoeopgewektisnederland.nl. Hier wordt gemeten hoe opgewekt Nederland is. Ik hoor je denken, hoe dan?! Ze hebben de Toon ontwikkeld, een speciale meter die is gekoppeld aan live data van Buienradar. Deze informatie is gekoppeld aan hashtags op Instagram en Twitter en deze worden direct gescreend. Hoe positiever de hashtags, hoe opgewekter Nederland is. Want zodra het lekker weer is verschijnen de blije berichten met #zon #bbq #genieten #terras #happy #thegoodlife etcetera.

Eneco houdt zich normaal gesproken natuurlijk bezig met het opwekken van zonne-energie, uitgedrukt in kWh maar met deze campagne laten ze zien dat de zon nog veel meer met ons doet.

eneco

Op dit moment is het heerlijk zonnig en krijgen we een 9 als het gaat om ons humeur. Leuk initiatief toch? Dit is natuurlijk gekoppeld aan de Toon® Zon thermostaat van Eneco. Deze geeft:

  • Inzicht in wat de zon oplevert en wat je verbruikt
  • Real-time weergave thuis, of op afstand via een app
  • De opbrengst van je zonnepanelen in kWh en euro’s

Met deze innovatieve thermostaat wordt je energieverbruik dus direct gekoppelt aan de energie die opgewekt worden met de zonnepanelen. Als je die tenminste op je dak hebt liggen;-) Ik vind het altijd wel heel interessant. Mijn vriend zit helemaal in de duurzame energie business en mijn vader is helemaal blij met zijn onlangs gelegde zonnepaneeltjes.

Wij zijn momenteel druk aan het kijken naar een nieuw huis en als deze er is weet ik één ding zeker: daar gaan zonnepanelen op het dak! Want hoe chill is het dat de zon je energie opwekt? Goed, ik ga maar eens even genieten van dit mooie weertje! Kan ik direct even een tweet eruit gooien;-) #genieten #zon Waar geniet jij het meest van als de zon schijnt?

Benieuwd hoe opgewekt Nederland vandaag is volgens de site van Eneco? Klik hier.

PS. Volg je mij al op Instagram & Snapchat? @marlou_ff

Reageren

Your email address will not be published.