3 X Moodboard voor mijn nieuwe interieur

De verhuizing komt nu steeds dichterbij! Aanstaande donderdag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en 26 oktober moeten we ons huidige huisje verlaten. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe stap en stiekem vind ik het ook best spannend. Van een klein, knus huisje van 56 m2 in de stad naar een vrijstaande crib van 180 m2 net buiten de stad.

De stijl voor het nieuwe huis

Ik heb zoveel zin om het nieuwe huis straks helemaal opnieuw te mogen inrichten! Afgelopen weken bracht ik dan ook heel wat tijd door op Pinterest om de stijl voor het nieuwe huis vast te stellen. Wat vind ik mooi? Wat past bij elkaar en wat voor sfeer wil ik gaan creëren? Net als bij onze huidige woning heb ik interieur moodboards gemaakt. Ik vind dit de ideale manier om te laten zien wat je wilt en om te kijken of bepaalde dingen bij elkaar passen. Als ik straks interieur items ga shoppen neem ik mijn moodboards mee om te kijken of het inderdaad bij het geheel past.

Scandinavisch interieur

Ik hou heel erg van Scandinavische interieurs met veel wit. De kleuren voor onze nieuwe inrichting worden dan ook wit, grijs en hout. Met als extra warme toevoeging warme cognac leren eyecatchers. Een mooie bank of een stoel in deze kleur is wat mij betreft echt een musthave om het niet té clean te laten worden. Het moet natuurlijk wel sfeerfol zijn. De ruimtes zijn vrij groot dus we hebben al besloten dat we een grote hoekbank kopen. De vraag is alleen nog of dit een stoffen variant wordt of een leren variant. Beide vind ik erg mooi maar stof is iets minder ideaal met onze kleine hondjes. De komende weken gaan we de knoop doorhakken. Dat geldt ook voor de parketvloer, want we twijfelen nog of we nu wel of niet een visgraat vloer willen.

We hebben besloten eerst in het huis te gaan zitten met onze huidige spullen. Langzaam aan zullen we het droominterieur creëren wat we voor ogen hebben. Gelukkig hebben mijn vriend en ik aardig dezelfde smaak dus dat scheelt! Hieronder deel ik mijn drie moodboards met jullie.

3 X Moodboard voor mijn nieuwe interieur

1. Moodboard Woonkamer

moodboard interieur

2. Moodboard Eetkamer

moodboard interieur

3. Moodboard Slaapkamer

moodboard interieur

Mooi heh? Ik kan echt niet wachten tot het allemaal af is maar ik moet me inhouden en alles rustig aan doen. Ook qua budget want interieur spullen zijn toch best duur.. Maar we hebben gelukkig alle tijd dus dat scheelt! Ik zal jullie de komende maanden op de hoogte houden van onze verhuizing en de inrichting van ons nieuwe huis.

Meer interieur inspiratie opdoen? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.