3 x Tips om klonten in je mascara te voorkomen

Mascara kan veel doen voor je gezicht. Het kan je ogen er bijvoorbeeld groter uit laten zien. Maar wanneer je mascara niet op de juiste manier aanbrengt, zie je er al snel erg onverzorgd uit. Het is dus belangrijk om te weten hoe je mascara aanbrengt zonder dat er klonten aan je wimpers zullen hangen. Kijk mee naar 3 tips om klonten in je mascara te voorkomen.

1. Breng mascara niet horizontaal maar verticaal aan

Wanneer je horizontaal met het borsteltje over je wimpers gaat, is de kans erg groot dat er klonten ontstaan. Als er klonten in je mascara zitten, zullen je wimpers niet extra lang lijken maar juist extra kort. De nadruk ligt dan op het begin van je wimpers en niet op het uiteinde. Breng daarom mascara verticaal aan.

2. Gebruik de tip van het borsteltje

Met de tip van het borsteltje van je mascara kun je gemakkelijk je wimpers van elkaar scheiden, zonder dat er een extra laag mascara op die plek komt. Op deze manier zullen er minder snel klonten ontstaan.

3. Gebruik een andere mascara

Heb jij vaak klonten in je mascara? Dan is de kans groot dat je een verkeerde mascara gebruikt. Ga voor een dunnere mascara: deze houdt de krul van je wimper langer in stand en de kans op klonten is veel minder groot.

klonten in mascara

Wat doe jij om klonten in je mascara te voorkomen?

Bron: huffingtonpost.com

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Anderzorg header
9 x Shopping tips voor vrouwen die niet van winkelen houden

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar er zijn echt vrouwen die niet van shoppen houden. Misschien geldt dit...

Sluiten