Get ready for Christmas: 4 beauty tutorials

It’s that time of the year! Het is kerst! Je interieur is er al klaar voor, nu jij nog… Met deze vier leuke beauty tutorials zie jij er deze kerst tiptop uit. Van je kapsel tot je nagels, de meiden van de video’s  leggen je alles stap voor stap uit. Hoe fijn is dat? Excuses dat jij het te druk hebt met de voorbereidingen van het kerstdiner gaan er dus niet meer in. Binnen no-time heb jij deze makkelijke tutorials onder de knie. Waarna je vervolgens piekfijn bij het kerstdiner kunt aanschuiven.

5 snelle kerstkapsels 

Daar sta je dan… met kerst voor de spiegel.  Geen idee wat je met je haar moet doen? Nou, daar heeft Kayley iets voor. Ze bedacht vijf snelle en makkelijke kerstkapsels. Daar worden wij heel blij van! Want met een goed kapsel kan je kerst bijna niet meer stuk.

Easy holiday glam make-up

Wauw, dat Katerina zichzelf prachtig kan opmaken is een feit! Fijn dat ze het ook even aan ons wil uitleggen. Rode lippen zijn met kerst altijd goed. Kies een tint die het beste bij jouw huid past. Houd je ogen rustig met een bruine oogschaduw en zwarte eyeliner. Voilà! Je make-up voor de kerst zit pico bello op!

Last minute: nagels, ogen en lippen

Glitternagels mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de kerst. Vlogger Patricia laat ons een hele fijne combi zien van twee kleuren; namelijk zwart en blauwe glitter. Heel shiny. En heel erg kerst. Voor haar lippen heeft ze iets heel speciaals in gedachten. Ombre lippen, met paars en rood. Benieuwd? Bekijk de tutorial.

Haar & make-up voor kerst

Vlechten laten je kapsel altijd extra opvallen. Niomi weet dat als geen ander. In haar hair & make-up tutorial voor kerst laat ze je zien hoe je dat doet. Het is een echte girly look. Leuk om je mee uit te dossen voor kerst! Ben jij nu helemaal ready for Christmas?

Wil jij nog meer beauty inspiratie opdoen voor kerst? Bekijk dan DIY: Kerstnagels op twee manieren.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
primark groningen
Bevestigd: Primark komt naar Groningen

Primark Groningen is een feit! Dat meldt het Dagblad van het Noorden vandaag en ik vermoed dat dit veel modehartjes sneller...

Sluiten