4 X Trends voor een kerst interieur

December is dé maand om flink uit te pakken met een kerst interieur. Bij kerst denk je vaak aan traditionele kerstkleuren als rood, groen, goud en zilver maar wist je dat je je interieur ook in kerstsferen kunt brengen met koper, pasteltinten, grijze tinten en ook met hout? Kijk mee voor een uitgebreide inspiratiepost zodat jij je interieur in kerstsferen kunt brengen.

kerst interieur

Koper

Dat koper een trend op interieurgebied is wisten we al, maar wist je dat er ook heel veel leuke koperen kerst accessoires zijn? Daarmee kun je je interieur net even een luxere uitstraling geven. Het is ideaal te combineren met de kleuren wit, zwart, oudroze, mintgroen en donkerblauw. In vrijwel elke woonwinkel kun je koperen accessoires vinden. Ook de koperen kerstballen zijn razend populair en staan heel mooi in combinatie met een wit gespoten kerstboom.

kerst interieur

Pasteltinten

Wie zegt dat pasteltinten alleen in de lente/zomer kunnen zit fout. Pasteltinten kerstaccessoires liggen momenteel overal in de winkels. Pastelkleuren en geometrische vormen vormen de basis. Zilveren accenten en sprankelende glitters zorgen voor een feestelijk gevoel. Zowel je woonkamer als kerstboom krijgen een zachte, rustige uitstraling: prachtig kerst interieur.

kerst interieur

Grijs

Grijs hoeft niet saai te zijn, het kan juist ook heel stijlvol zijn. Als je het op de juiste manier combineert kan het voor een heel warm interieur zorgen. Hier een paar tips hoe je grijs combineert: – Grijs met hout geeft een warme landelijke uitstraling – Grijs met wit en hoogglans geeft een strak interieur – Grijs in combinatie met staal/RVS geeft een industriële stoere look – Grijs in combinatie met pasteltinten geeft een warme, gezellige en vrolijke combinatie.

kerst interieur

Hout

Hout in je interieur brengt meteen een warme en landelijke sfeer. Het is ook niet voor niets dat de skihutten van hout zijn, dit geeft meteen een warme sfeer. Zo ook tijdens de kerstdagen. Brengt houten kerstaccessoires aan in je interieur en combineer het met de warme rode en groene kerstkleuren. Tegenwoordig is een houten kerstboom ook onmisbaar in je interieur.

Lees ook: De perfecte outfits voor kerst

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lace up top
De top die iedereen nu draagt

Ineens was 'ie daar, de lace up top. Een typisch geval van you love it or you hate it. De...

Sluiten