4 x Budget Chubby Sticks

Goed nieuws voor iedereen die op de centjes let: de populaire Clinique Chubby Sticks die we al eerder reviewden, zijn er nu ook in budgetvariant. Verschillende budgetmerken brengen nu hun eigen versie op de markt van de lippenbalsems in potloodvorm. De lipproducten verzorgen je lippen en geven ze een mooi kleurtje, en dat allemaal in een handige verpakking. Enkele beautybloggers reviewden de budgettoppers al.

Hema kwam als eerste met een dupe van de Chubby Sticks. Vera Camilla reviewde de Hema Lip Balm Sticks een tijdje geleden al. Ze zijn vooral verzorgend en geven een subtiel kleurtje. Deze zijn te koop voor €3,50.

Vera Camilla testte ook de nieuwe sticks van New York Color. De NYC Sweet Splash Gloss Sticks zijn zachter van structuur en glanzen als een lipgloss. Ze zijn er in drie kleuren, waarvan de één beter gepigmenteerd is dan de ander. Deze zijn per stuk € 3,99.

Etos bracht speciaal voor de zomer een Colour Balm in potloodvorm uit. De lippenbalsems zijn er in vijf kleuren en werden gereviewd door Teskuh. Ze geven veel kleur af, zijn verzorgend en blijven lang zitten. Ook deze zijn € 3,99 per stuk.

Iets minder budget, maar nog steeds goedkoper dan die van Clinique, zijn de Color Boost lipsticks van Bourjois. Miss Lipgloss maakte een goede review van deze producten. Ze voelen fijn aan, geven een mooie kleur af en blijven goed zitten. Te koop voor €9,99.

Ben jij al fan van de Chubby sticks? Ga je voor die van Clinique of liever een budgetvriendelijke variant?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Supertrash Sale Favorites
9 x Supertrash Sale Favorites

De sale periode is van start gegaan! En wat betekent dat? Shoppen tot je erbij neervalt natuurlijk! Grote hoeveelheden kleding voor...

Sluiten