4 X Tips buikvet verliezen

Het eeuwige probleem van het buikvet verliezen. Er zijn zoveel tips te vinden over hoe je het beste buikvet kunt verliezen, maar wat werkt nou écht? Waar moet je nou beginnen? Ik heb vier tips voor je op een rijtje gezet waar je zeker wat aan hebt om een begin te maken aan het eind van het buikvet.

 

Water drinken
Het is nooit verkeerd om te blijven hydrateren en al helemaal niet als je bezig bent met het gevecht tegen buikvet. Zorg dat je altijd een flesje water bij de hand hebt, neem af en toe een slokje en je zult merken dat je minder trek krijgt, meer energie en minder behoefte aan andere (fris)dranken. Door water te drinken verbrand je meer vet, je stofwisseling werkt namelijk 3% sneller. Hoe meer water je drinkt, hoe beter de afvalstoffen door je lichaam afgevoerd kunnen worden. Hete groene thee werkt ook, het helpt je meer energie te verbranden en afvalstoffen te verminderen.

Verschillende oefeningen doen
De rest van je leven sit-ups en crunches blijven doen om buikvet te verbranden, no thanks. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Je moet juist zorgen dat je allerlei soorten oefeningen doet. Denk hierbij ook aan zware (gewichtdragende) oefeningen, zoals stevig wandelen en joggen. Daarnaast moet je ook ‘lichte’ oefeningen doen, zoals fietsen en roeien. De zware oefeningen en de lichte oefeningen gecombineerd met krachttraining en cardio zullen zorgen voor een gezonde levensstijl en ook voor verlies van buikvet. Het aller belangrijkste is dat je blijft volhouden. Als je na een tijdje zwoegen nog geen resultaat ziet moet je niet opgeven, je lichaam moet wennen aan alle positieve dingen die je doet. Je bent nu juist dichterbij het verliezen van buikvet dan ooit. Keep up the good work!

Wil je meer tips lezen? Lees hier het hele artikel.

 

 

 

 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Trend gespot: Het lange gilet

Een aantal jaar terug liepen we allemaal rond te paraderen in giletjes. Een kort model met een riempje achter was...

Sluiten