5 Kapsels die mooier zijn met ongewassen haar

Veel meiden hebben er een hekel aan om hun haar te wassen omdat het te veel gedoe is en hebben hier ‘s ochtends dan ook weinig tijd voor. Gelukkig hebben we goed nieuws voor deze meiden, want er zijn maar liefst 5 kapsels die er een stuk beter uitzien met ongewassen haar dan met gewassen haar! Weet je de avond van te voren al dat je geen tijd hebt om de volgende dag je haar te wassen? Ga dan voor één van de onderstaande 5 kapsels:

1. De ‘wet look’

Om deze look te creëren heb je eerst een bus haarlak nodig. Deze wet look is makkelijker te maken met ongewassen haar, omdat je haar dan toch al een beetje in de war zit en van zichzelf al een beetje vettig is.

2. Het lage knotje

Velen van ons kiezen ervoor om even snel een laag knotje te maken als het haar niet gewassen is. Gelukkig is dit het ideale kapsel voor ongewassen haar, omdat het knotje beter blijft zitten doordat het haar wat stroever is.

3. De nonchalante staart

Een nonchalante staart hoeft alles behalve strak en netjes te zitten. Met gewassen haar wordt je kapsel al snel gladder en dat is bij deze look juist niet te bedoeling.

4. Een vlecht

Een vlecht is natuurlijk super makkelijk te maken en het is de ideale oplossing voor vettig haar. Zo lijkt het alsof je toch nog je best hebt gedaan voor je kapsel, terwijl je er in werkelijkheid maar twee minuutjes mee bezig bent geweest.

5. Losse krullen

Heb je van jezelf een enorme bos krullen? Dan is ongewassen haar perfect voor jou. Als je je haar wast wordt het namelijk snel pluizig als je het gaat kammen. Je haar blijft beter in model zitten met ongewassen haar.

Bron: NSMBL

Lees ook: 3 Geweldige kapsels voor lang haar

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Interieur inrichten: 5 regels die je kunt doorbreken

Net zoals er bij mode regels zijn om gebroken te worden is dit ook het geval bij het inrichten van...

Sluiten