5 make-up tips om je ogen groter te laten lijken

Sta jij ook elke ochtend voor de spiegel met het gevoel dat je vijf lagen mascara op moet doen voordat je ogen eindelijk wat groter lijken? Wij hebben nog een aantal goede en simpele make-up tips:

 

1. Krul je wimpers

De makkelijkste manier om je ogen wat groter te laten lijken is om je wimpers te krullen voordat je begint met mascara op te doen. Mocht je het vergeten zijn om vooraf te doen, zorg dan dat je lang genoeg wacht tot de mascara echt helemaal droog is. Je wimpers krullen kan met een wimperkrultang maar er zijn nog meer manieren! Klik hier om meer te lezen hierover.

 

2. Gebruik ook mascara op je onderste wimpers

Veel vrouwen denken dat het niet nodig is om mascara op je onderste wimpers aan te brengen. Maar veel visagisten doen dit wel om je ogen wat groter te laten lijken. De truc is om precies genoeg op te doen!

 

3. Draag nepwimpers als je uit gaat

Heb je een feestje of ga je uit en wil je een prachtige en opvallende oogopslag? Gebruik nepwimpers! Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten. Kies een variant die mooi natuurlijk is en mocht je het resultaat te overdreven vinden dan kun je ze altijd iets bijknippen. Doe dit wel voordat je de nepwimpers aanbrengt! Nepwimpers zijn te koop bij de drogist zoals DA of Etos.

 

4. Gebruik wit oogpotlood op de juiste plekken

Wist je dat een wit oogpotlood ook veel kan doen voor je ogen? Als je het op de juiste plekken gebruikt krijg je er een mooie en frisse oogopslag van. Breng het oogpotlood aan op het binnenste randje van je onderste ooglid. Om het effect nog iets te vergroten kun je ook in je binnenste ooghoekjes wat witte oogpotlood aanbrengen. Eventueel kun je hier ook wat witte oogschaduw gebruiken.

 

5. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen mooi gevormd zijn

Voor grotere ogen is het ook belangrijk om je wenkbrauwen goed te onderhouden. Laat het door een professional doen of ga zelf aan de slag. Het mooiste resultaat krijg je wanneer er een mooie boog in je wenkbrauwen zit. Zorg ervoor dat ze in het begin mooi vol zijn en dat ze aan het einde wat dunner zijn met een boogje. Gebruik eventueel een wenkbrauwpotloodje om het begin wat aan te zetten.

 

Lees ook: Zijn wimperextensions slecht voor je eigen wimpers?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Monday Moodboard: Midi pencil skirt

Er staat weer een nieuwe Monday Moodboard voor jullie klaar. Dit keer over de midi pencil skirt. Vroeger stond het...

Sluiten