5 musthaves voor je summer wishlist

Yes het is  juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat! Voor mijn deur staat ‘ie in ieder geval wel want morgen vertrek ik voor twee weken naar het zonovergoten Kreta. Als fashionista wil ik ook op vakantie wel een beetje stylish voor de dag, maar een ‘klein’ nadeel is wel dat ik niet mijn hele zomergarderobe mee kan nemen. Herkenbaar? 5 musthaves voor je summer wishlist!

Ik ga op vakantie en ik neem mee….

Het is dat je in het vliegtuig maar een beperkt aantal kilo bagage mee mag nemen, want ik heb zo’n vermoeden dat ik anders mijn hele zomergarderobe mee zou nemen. Het is dus een kwestie van slim je kleding bij elkaar zoeken zodat je met zo weinig mogelijk items zoveel mogelijk leuke setjes kunt maken. Vind jij het lastig om te kiezen wat je nou wel of juist niet mee wilt nemen? Ik help je graag!

5 musthaves voor je summer wishlist

1. Badkleding

Wat er in ieder geval niet in je koffer mag ontbreken is natuurlijk een bikini of een badbak. Tja, een dagje naar het strand zonder badkleding? Do I need to say more…

2. Een jeans short

Een jeans short is gewoon super handig om snel even over je bikini aan te trekken als je bijvoorbeeld even wat drinken of een snack wilt halen. Ga je een middagje shoppen? Dan combineer je hem heel leuk met een paar sneakers of slippertjes en een top.

3. Espadrilles of slippertjes

Die flip flops zijn misschien wel heel praktisch, maar of ze nou zo fashionable zijn… Neem leuke espadrilles of slippertjes mee die er nog enigzins ‘gekleed’ uitzien. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk.

4. Een zomers jurkje

Net als een jeans short is een zomerjurkje (van een mini tot maxi jurk) ideaal om over je bikini te dragen. Je combineert hem heel casual met een paar slippertje of sandalen en leuke accessoires als een paar statement oorbellen en een grote strandtas.

5. Een fanny pack of een clutch

Die grote strandtas is voor een dagje strand of zwembad super handig, maar om er ‘s avonds mee uit eten te gaan.. Nope. Op dat soort momenten is een trendy fanny pack of een mooie clutch perfect.heuptas

Zo, nu weet je welke 5 items ik sowieso mee naar Griekenland neem. En jij, welke item of items zijn er onmisbaar in jouw koffer?

Vind je het lastig om op vakantie te gaan zonder vooraf de nodige vakantiestress te ervaren? Gelukkig is daar iets aan te doen: 3 x tips tegen vakantiestress.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
cadeautips
8 X Leuke cadeautips voor je vriendinnen

Wat is er leuker dan je vriendinnen blij maken met cadeaus? Zomaar, omdat ze jarig of zwanger is, om jullie...

Sluiten