5 Tekenen dat je een alpha man aan de haak hebt

De alpha man is de man die iedere man wil zijn. Zo lijkt het in ieder geval als ik rondspeur op internet, want de zoekresultaten liegen er niet om. Deze man schijnt namelijk zowel succesvol te zijn in de liefde als op zakelijk gebied. Hij is fit (en ziet er ook fit uit), zelfverzekerd en aantrekkelijk.

Of er ook nadelen aan deze man zitten is mij nog niet helemaal duidelijk, maar hij schijnt wel wat dominant te kunnen zijn. Kun je vervolgens de plusjes en minnetjes afwegen en dan blijkt de alpha man nog steeds date- of boyfriendmateriaal. Vandaar dat hij waarschijnlijk zo succesvol is in de liefde!

Nu zijn er ook alpha vrouwen en daar hebben we het hier al uitgebreid over gehad. Mocht jij een alpha vrouw zijn, kun je je afvragen of daten met een alpha man een goed idee is. Twee dominante mensen bij elkaar willen nog weleens botsen. Anderzijds kun je elkaar waarschijnlijk wel aan omdat jullie allebei wel tegen een stootje kunnen.

Tijd voor de kenmerken van een alpha man om er achter te komen of jij er ook zo eentje aan de haak hebt geslagen!

1. Hij is fit

Maar let op; de alpha man is enkel fit op een natuurlijke manier. En zo wil hij ook dat het eruit ziet. Geen bodybuilder praktijken, maar een meer atletische bouw die ‘woah zie mij fit zijn’ uitstraalt.

2. Hij is open

De klassieke alpha man heeft een open houding, is sociaal en charmant. Hij lacht vaak en graag en wordt door anderen ook opgemerkt als een heel aangenaam persoon.

3. Hij zegt waar het op staat

Bang voor confrontaties is de alpha man zeker niet. Hij zegt waar het op staat en is duidelijk in zijn communicatie. De alpha man houdt niet van ‘raad maar wat ik denk’ spelletjes.

4. Hij loopt rechtop

De alpha man is zelfverzekerd en fit en dat zie je terug in zijn manier van lopen. Hij gaat recht op zijn doel af, houdt zijn hoofd koel en loopt rechtop.

5. Hij houdt oogcontact

Als je met de alpha man communiceert heb je door dat hij weet wat hij wil en waar hij het over heeft. Hij zoekt oogcontact, houdt dit ook gedurende de conversatie vast, en stelt kritische vragen.

Lees hier alles over de grote trend in modeland van het moment!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
chocolade
Waarom we iedere dag chocolade moeten eten

Wetenschappers zijn er maar druk mee. Het ene na het andere onderzoek wordt gestart of voltooid. Niet allemaal even boeiend,...

Sluiten