5 X Waarom ik van de zon houd

Afgelopen weekend verraste mijn vriend me met een weekend Berlijn en wat was het fijn! In Nederland regende het maar wij hadden het geluk dat de zon zich regelmatig liet zien. Op dit soort trips is het toch altijd lekker als de weergoden een beetje goed gestemd zijn. Maandag vierde ik mijn 29e verjaardag op een zonnig terras en ik besefte me dat het tijd was om mezelf te verwennen met een nieuwe zonnebril. Ik ben echt gek op de zon en zodra het eerste zonnestraaltje zich laat zien gaat die bril op m’n neus. Ik vond deze Blueprint zonnebril en was direct verkocht! Hij is lekker licht en de lenzen zijn opvallend blauw en dat maakt dit model lekker opvallend en uniek. Door de spiegelglazen kan op het terras ongestoord naar mensen kijken zonder dat ze het door hebben, haha! En dan kom ik direct bij nummer één in deze lijst van waarom ik zo van de zon houd:

1. Terrasjes!

Heerlijk wijntjes drinken met vriendinnen op het terras, i love it!

2. Even helemaal niks

Als de zon schijnt ben ik veel sneller geneigd om naar buiten te gaan en gewoon even lekker te genieten in alle rust. Even geen computer of telefoon maar just me and the sun. Perfect om mijn hoofd leeg te maken.

3. Iedereen is vrolijker

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien lijkt iedereen goed gehumeurd te zijn. Opeens lijkt iedereen op straat je te groeten en zelf krijg je ook veel meer zin om dingen te gaan ondernemen.

4. Doei witte huid

Je ziet er toch altijd 10 x beter uit met een kleurtje. Als ik in de zomer foto’s van de winter kijk denk ik echt: ‘jemig, wat was ik wit!’ En andersom verlang ik in de winter altijd naar dat kleurtje op mijn gezicht en lichaam. Want het is nou eenmaal zo dat alles beter staat als je een kleurtje hebt.

5. Extra accessoire: de zonnebril

En last but not least vind ik zonnebrillen gewoon een hele fijne accessoire. Hij zit altijd in mijn tas en ik vind dat het je outfit ook net dat beetje extra kan geven. Ik ben dan ook super blij met mijn nieuwe aanwinst van Blueprint!

 

marlou4 marlou3 marlou2 marlou1

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Perfecte outfits voor warme dagen

Schreef ik vorige week nog een klein klaagzang over dat de zomer nog zooo ver weg leek, deze week is...

Sluiten