6 makkelijke tips voor een mooie huid

Een gladde en mooie huid wil iedereen. Het ziet er nu eenmaal wat frisser en aantrekkelijker uit dan veel oneffenheden in je gezicht. Ik ken mensen om me heen die heel veel geld uitgeven aan dure middeltjes die beweren dat ze goed helpen, maar toch niet heel veel effect hebben. Er zijn wat makkelijke opties die je ook goed kan gebruiken voor een mooie huid en die hebben wij voor je opgeschreven.

Koude douche

Ik weet het, een lekkere hete douche aan het einde van de dag doet soms wonderen voor je humeur. Je huid daarentegen vindt het wat minder prettig. Een warme douche droogt meer uit dan een koude(re) douche en een koude douche zorgt er ook voor dat je poriën beter sluiten. Je huid raakt minder geïrriteerd en met een goede lotion heb je dan een lekker zacht huidje!

lauren-conrad

Melk

Koude melk is goed voor je huid en dan bedoel ik niet het drinken ervan. Dep je washandje in de melk en ga zachtjes over je huid heen. Het verzorgd en heeft ook een verkoelend effect bij verbrande huid.

Appelciderazijn

Ik kan me betere geuren bedenken die je op je huid kan smeren, maar toch is ook dit goedje werkzaam voor je huid. Het helpt bij een verbrande huid en wordt aangeraden door dermatologen.

Badder in haver

Voeg wat droge haver aan je bad toe en het hydrateert je huid nog meer. Je kan ook de haver in een sok doen en deze bijvoorbeeld om je voeten doen, zodat de stoffen nog meer geconsentreerd effect hebben.

Yoghurt

Net als melk is yoghurt hydraterend. Het wordt niet voor niets in bijna alle home made maskertjes gebruikt! Smeer wat yoghurt (eventueel gemixt met wat honing of olie) op je huid, laat het vijf minuten zitten en haal het eraf met lauw water.

Lees ook: tips om ‘s nachts een mooie huid te krijgen

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
primar-wk
Primark WK 2014 collectie

Het WK komt steeds dichterbij, en wat is er nou leuker dan ons team aan te moedigen in een leuke...

Sluiten