6 X Musthave zwarte enkellaarsjes voor het najaar

Deze week hadden we niet echt meer een zomergevoel. De temperaturen dalen, het regent weer steeds meer en het wordt sneller donker. De herfst komt steeds dichterbij, en daarbij gaan ook de slippers, de sandalen en de open schoenen de kast in! Helaas.. Maar wat wij wél leuk vinden aan het naderende najaar? De truien, de dikke sjaals en last but not least: De enkellaarsjes!

Een van de best te combineren schoenen zijn de enkellaarsjes met halfhoge hak. Vooral de zwarte exemplaren kunnen eigenlijk echt niet uit je schoenencollectie ontbreken. Ze staan super elegant, zijn o-veral mee te combineren en zijn heerlijk tijdloos. Je kunt er ook nooit genoeg hebben: Variërend van hakhoogte, materiaal, kleurencombinaties en model, kun je elk seizoen wel weer nieuwe aanschaffen. Misschien minder leuk voor je portemonnee, maar dat hebben we er wel voor over.

Bij Omoda heb je enkellaarsjes van veel verschillende merken, zoals Tommy Hilfiger, Supertrash, Fred de la Bretoniere, Unisa en Shabbies. Hieronder zie je onze selectie musthaves enkellaarsjes voor het najaar:

FF

Linksonderin zie je een paar van Supertrash, met gouden gesp. De punt maakt de schoen net even wat specialer en wij zijn er helemaal verliefd op. Ook het paar rechtsbovenin, van Unisa, is een grote favoriet, vanwege het gebruik van verschillende materialen. Het is zo moeilijk kiezen!

Hoeveel paar enkellaarsjes heb jij in je collectie?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
interieur inspiratie
Interieurinspiratie: Betonlook

Interieurinspiratie, ik kan er geen genoeg van krijgen. En dat ik fan ben van het rustige, industriële interieur is vast...

Sluiten