6 X Vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Ons haar is ons heilig, en dan spreek ik namens het hele vrouwelijke ras. Als ik naar mijn eigen tijdlijn kijk dan hebben mijn haren heel veel veranderingen gekend, van lang naar bob (huilen dat ik deed), ik heb een pony gehad, middenscheiding of toch zijscheiding en ik heb zélfs nog even mijn blonde manen een maandje ingeruild voor bruin haar en nu heb ik weer wat het was bij het begin. Al die keuzes maak ik zelf, want ik vond het mooi (al kan ik als ik terug kijk soms niet helemaal begrijpen waarom ik dat vond). Ik werd dan bij thuiskomst ook wel eens scheef aangekeken door de mannen, want die snapten er al helemaal niks van. Als mannen het voor het kiezen zouden hebben, voor welke kapsels zouden ze dan bij vrouwen gaan? We hebben 6 vrouwenkapsels die mannen mooi vinden voor je verzameld!

Lang steil haar

vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Ik wil natuurlijk niet alle mannen over één kam scheren, maar ik denk dat er heel veel mannen zijn die die antwoorden als je vraagt welk kapsel ze mooi vinden bij vrouwen. Ik ben natuurlijk geen man, maar ik denk dat dat komt omdat lang steil haar vrouwelijk is. En je kunt me geen ongelijk geven als je naar blogger Figtny haar lang steil haar kijkt!

Eén kant naar achteren

vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Zoals de enige echte Anna Nooshin. Al heeft zij natuurlijk sowieso het perfecte haar waar menig vrouw jaloers op zal zijn.

Casual afro

vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Alle meiden met steil haar willen krullen en alle meiden met krullen willen steil haar, dat klinkt bekend hè? Kijk bijvoorbeeld naar Dutchie Imaan Hammam, dat is toch om jaloers op te worden? Mannen zijn ook weg van een dikke bos krullen, en gelijk dat ze hebben!

Halflang en rommelig

vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Ik heb er zo vaak over na zitten denken om ook mijn haar halflang te laten knippen. Niet omdat mannen dat mooi vinden hoor, vooral omdat ik dat zelf mooi vind. Het lijkt me super makkelijk, maar het staat mij echt absoluut niet. In tegenstelling tot blogger Afterdrk. Het schijnt dat mannen dit kapsel mooi vinden omdat het zelfvertrouwen uitstraalt.

Rommelige topknot

vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Nou dat is toch fijn nieuws! Het is voor ons een heerlijk makkelijk kapsel en mannen vinden het dus ook nog eens mooi! Ook al ziet mijn rommelige knot er niet zo uit als bij Roos-Anne, bij mij is het eerder vergelijkbaar met een vogelnestje.

Rommelige staart

vrouwenkapsels die mannen mooi vinden

Ik denk dat mannen bij de messy ponytail het idee krijgen dat we niet uren voor de spiegel staan. De rommelige staart van Fanny Lyckman is mijn favoriet!

Welk kapsel is jouw favoriet?

Meer haarinspiratie zien? Lees hier hoe je beach waves maakt.

Reageren

Your email address will not be published.