6 X De leukste mode series

Series zijn perfect voor afleiding, een avondje (of zelfs een dagje) ontspanning en ook nog eens heel erg verslavend. Er zijn zóveel leuke series te bekijken, maar wij vinden persoonlijk series waar een dosis mode in voorkomt toch wel het leukst. Daarom deelden wij onze favoriete mode series met jullie.

Gossip Girl
mode series
Gossip Girl is toch wel dé modeserie van nu. Als je van mode, feestjes, drama en geroddel houdt dan is dit echt dé serie voor jou. Gossip Girl is de serie waarin het draait om de levens van de jonge elite van de Upper East Side van New York. Ze genieten hun opleiding op een privé-school, worden rondgereden door chauffeurs in limousines en feesten in designerkleding. Alles draait om status en netwerken. Uiteraard is deze wereld voor jong volwassenen aantrekkelijk, maar ook uiterst gevaarlijk. Verleidingen liggen op de loer en niemand is te vertrouwen. Gossip Girl heeft maar liefst 6 seizoenen en is (helaas) daarna gestopt.
Sex and the City
Sex and the City, kortweg SATC is een Amerikaanse televisieserie die gaat over de belevenissen van vier vriendinnen in ManhattanNew York. De meest bekende modeserie die zich veel afspeelt op de straten van New York is een echte aanrader. De serie geeft een luchtige kijk op het leven als hippe dertiger met een carrière en goede vriendinnen als basis voor hun geluk. De serie geeft vrouwen wereldwijd duidelijk de boodschap dat alle mogelijke opvattingen over seks en relaties mogelijk zijn de dag van vandaag. De serie haalde veel onderwerpen rond seks uit de schemerige wereld van het taboe:trio’ssoaonenightstandsorale seksbiseksualiteit en dildo’s zijn allemaal onderwerpen die uitgebreid besproken worden. Shoppen is één van de favoriete bezigheden van deze vrouwen en er wordt ook veel belang gehecht aan mode en hun outfits. Charlotte heeft een ietwat conservatief uiterlijk, Miranda een sobere, ingetogen stijl die past bij haar carrière. Samantha daarentegen kiest voor mantelpakjes en jurkjes in felle kleuren die haar lichaam accentueren en Carrie heeft een eclectische stijl, waarbij het vooral draait om haar schoenen, nagenoeg altijd stiletto’s en bij voorkeur Manolo Blahnik of Jimmy Choo. Het draait vooral om de 21e-eeuwse mode, en de ontelbare trends

Girls
leuke mode boeken
Gossip Girl kennen we natuurlijk allemaal al. Maar Girls is een Amerikaanse televisieserie die wat minder bekend is maar ook zeker de moeite waard. Girls gaat over het hectische leven van een hechte groep twintigers uit New York CityGirls werd bedacht door de 26-jarige actrice Lena Dunham, die ook de hoofdrol in de serie vertolkt. De serie is een komedie en duurt per aflevering 30 minuten. Het laat ons de levens zien van de vier vriendinnen Hannah, Jessa, Marnie en Shoshanna. Ze wonen in de ‘stad waar alles kan’ oftewel: New York City. De meiden weten alle vier nog niet wat ze met hun leven willen. Marnie is het serieuze meisje met een relatie en een baan, Hannah is een aspirant schrijfster met een goed gevoel voor humor, Jesse is een echte flirt met verschillende vriendjes en baantjes en Shoshanna studeert nog en weet totaal niet wat ze wilt. Vier totaal verschillende meiden met verschillende verhaallijnen. Voor wie een echte Gossip Girl fan is, is dit zeker een aanrader.

902010
Net als de serie uit de jaren ’90, waar deze op gebaseerd is, draait het om stinkend rijke en oppervlakkige jongeren uit Beverly Hills die zich enorm vervelen en daarom voortdurend in de problemen komen. Issues met drugs, drank, seks, familie; niks wordt de arme tieners bespaard. In deze serie komt een hoop fashion aan bod. 90210 kijkt door de ogen van tiener Annie Wilson en haar geadopteerde broer Dixon. Wanneer de familie Wilson van Kansas naar Beverly Hills verhuist, beleven de tieners een cultuurshock wanneer ze op West Beverly Hills High School arriveren. De familie is in eerste instantie naar Beverly Hills verhuisd om een oogje te houden op de alcoholistische grootmoeder Tabitha Wilson, die ooit een bekende televisiester was maar nu regelmatig in een afkickkliniek genaamd Betty Ford Clinic te vinden is.

Voor Annie en Dixon wordt het leven nog gecompliceerder wanneer hun vader Harry de baan als directeur op school besluit aan te nemen. Ondanks dit weten broer en zus zich toch te mengen in een vriendengroep, waaronder de rijke en verwende Naomi, de populaire Ethan, de ambitieuze Navid en de rebelse Silver. Enkele medewerkers op school die ook gevolgd worden, zijn leraar Ryan Matthews en decaan Kelly Taylor .

The Carrie Diaries
leukste mode boeken
The Carrie Diaries is mijn persoonlijke favoriet als vervanger van Gossip Girl. Het tienerdrama is een voorgaande geschiedenis van Sex and the City. Carrie Bradshaw is een 16-jarige scholiere in een dorpje op een uur rijafstand van New York City. Samen met haar beste vriendinnen Mouse en Maggie brengt ze haar puberteit door, terwijl ze binnenshuis het recente verlies van haar moeder probeert te verwerken met haar vader Tom en rebelse jongere zus Dorrit. Tijdens het nieuwe schooljaar wordt ze verliefd op de nieuweling van de school, Sebastian. Concurrentie krijgt ze van Donna, het populairste meisje van de school. De driehoeksverhouding wordt verder in conflict gebracht als Carrie een stage krijgt bij een advocatenbureau in Manhattan. Ze probeert met enige moeite haar leven op school te combineren met haar carrière in de grote stad.

New Girl
New Girl is een verrukkelijke en ongewone komedie over vrienden, scharrels en relaties. Na een ellendige liefdesbreuk, trekt de optimistische en ruimdenkende Jess in bij drie vrijgezelle mannen die zelf genoeg problemen hebben. Winston is een voormalig atleet, Nick is een besluiteloze barman die gestopt is met zijn studie rechten en Schmidt is een excentrieke vrouwenversierder die vooral verliefd is op zichzelf. Samen met haar prachtig mooie beste vriendin Cece, ontdekt Jess dat het leven met deze jongens een uitdagend en hilarisch avontuur kan zijn.

Lees ook: 10 x de leukste modeboeken 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Smoothie of the Week: Mango Waterkers

We hebben weer een super gezonde en fruitige Smoothie of the Week voor jullie klaarstaan, namelijk de Mango Waterkers smoothie....

Sluiten