7 X Tekenen dat hij een loser is

Het schijnt dat we na 22 dates onze Mr. Right vinden. Tussen die 22 mannen zitten een hele hoop Mr. Wrongs waarvan je achteraf denkt: wát zag ik daar toch in?! Vaak heb je het op dat moment niet door dat het niet de juiste jongen voor je is want je zit dan natuurlijk op een mooie roze wolk. Maar als we goed kijken zijn er genoeg tekenen waaraan jij kunt herkennen dat hij een dikke loser is. Of je nou een vriend hebt of niet, deze tekenen zeggen meteen dat hij een no-go is en dat je maar beter eens goed kunt nadenken of jullie relatie wel helemaal goed zit of dat je wel iets moet beginnen met deze jongen.

loser

1. Hij houdt zich niet aan zijn afspraken.

We stellen zeker niet voor om de jongen in kwestie onder de duim te nemen, maar als hij altijd belooft dat hij je na 10 minuten terug belt en je vervolgens na twee dagen nog niks hebt gehoord dan is dat wel een probleem. Sterker nog: als het hem zelfs 12 uren of langer kost om even te reageren op je Whatsappje, hij je e-mails niet beantwoordt, een weekend lang weggaat met zijn vrienden zonder iets te laten weten dan weet je gelijk dat het foute boel is. Hieronder valt ook: zomaar verdwijnen na jullie eerste nacht samen of jou nooit meer terug bellen na jullie eerste daten. Loser alarm!

2. Hij geeft je een slecht zelfbeeld.

Misschien is dit wel het duidelijkste teken dat hij een loser is: Hij geeft je een slecht gevoel over jezelf door continu nare opmerkingen te maken over je lichaam, je baan, je huis of misschien zelfs je vriendinnen. Je verdient beter dan dat dus dump deze a-hole en vind een jongen die alles aan je waardeert. Het klinkt misschien cliché maar er zijn nog zoveel meisjes die maar bij hun vriend blijven omdat ze denken dat het normaal is dat hij zulke dingen zegt. Dat is het niet!

3. Hij benadert je alleen als hij terugkomt van een feestje (en dus drank op heeft).

Als je het oké vindt dat je hem alleen middenin de nacht ziet wanneer hij te veel gedronken heeft dan is dat prima, maar een gezonde relatie kun je dat niet noemen. Je kunt even bij jezelf nagaan of jullie niet alleen friends with benefits zijn en of je hier wel mee door wilt gaan.

loser

4. Hij maakt constant opmerkingen over andere vrouwen.

Hoe goed je er ook mee om kan gaan dat je vriend constant opmerkingen maakt over hoe ‘lekker’ die vrouw die net langs liep wel niet is, dit is echt typisch het gedrag van een loser. Hier valt ook onder: opmerkingen maken over hoe knap zijn vorige vriendin(nen) wel niet waren en commentaar leveren op random vrouwen hun lichaam/uiterlijk.

5. Hij besteedt meer aandacht aan zijn telefoon dan aan jou.

We leven in een maatschappij waarbij we 24/7 bereikbaar moeten zijn, althans dat wordt van ons verwacht, maar hier moet hij niet in overdrijven. Het is niet alleen irritant, het is ook gewoon vernederend dat hij elke minuut zijn telefoon checkt of Candy Crush zit te spelen. Dit geeft wel aan dat hij liever oog heeft voor zijn telefoon dan voor jou.

loser

6. Hij praat/denkt/wil alleen maar seks.

Voorbeelden hiervan zijn: hij dwingt je dingen te doen die je niet wilt, hij geeft niet om jouw behoeften en hij dwingt je aan de pil te gaan zodat hij geen condoom hoeft te gebruiken, hij vertrekt zodra de daad gedaan is, hij maak genânte opmerkingen over je lichaam, praat 24/7 over seks en hij zweert niet met andere meisjes te slapen (maar bezorgt jou wel een SOA). Dames, kan het nog duidelijker? Deze man is een loser en hier kun je maar beter zo snel mogelijk van af komen.

7.  Hij vergeet alles wat je hem vertelt.

Als een jongen je leuk vindt, dan onthoudt hij dingen die jij vertelt. Of het nou een diepgaand gesprek was of een klein detail dat je niet zo van dieren houdt, hij onthoudt het. Als hij nooit naar je luistert en na 10 keer vertellen nog steeds vergeet dat je allergisch bent voor noten dan is hij een arrogante loser en verdien je veel beter.

Bron: Stylecaster

Denk jij dat hij vreemdgaat? Zo heb je hem door!

 

  • Harold Bronkhorst in Harderwijk valt je aan. Kennelijk zit er bij hem druk dat projecteert hij op anderen. Dit is een voorbeeld van het gedrag van een verliezer. Hij is een belager/stalker en gaat heel geraffineerd te werk. Hij hackt het internet en kan je computer, Ipad en. smartphone overnemen en is een inbreker. Dat is de dagbesteding van een loser. En ja, dit is niet alleen cyberpesten het zijn tegelijkertijd strafbare feiten.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
marlou volkerink
Photo Diary Marlou

Hij stond alweer een tijdje op mijn planning maar het is momenteel zo hys-te-risch druk dat mijn Photo Diary er...

Sluiten