7 X Waarom hij tegenstrijdige signalen uitzendt

Mannen, wat moet je er (soms) mee. Het levert naast soms een hoop frustraties gelukkig wel veel schrijfmateriaal én gespreksstof op. Met vriendinnen kunnen we het eindeloos hebben over hoe tegenstrijdig die ene vlam nu weer is en hoe min we ze snappen. Heus wel in acht nemende dat we zelf ook niet echt te begrijpen zijn voor het andere geslacht. Maar dat mannen een heuse ster zijn in tegenstrijdige signalen uitzenden is ons inmiddels wel duidelijk. De reden hierachter echter nog niet helemaal, maar met een beetje hulp van Het Internet kwamen we tot zeven redenen waarom hij zo lekker onduidelijk handelt.

1. Hij heeft gewoon geen interesse

Meteen maar de meest pijnlijke; hij heeft gewoon geen interesse in daten met jou. Er zijn zat mannen die dol zijn op flirten en wij vrouwen kunnen daar soms heel wat achter zoeken, maar eigenlijk is het heel simpel. Waarom ze dit dan niet gewoon zeggen? Dat vinden ze of moeilijk of ze zijn je allang vergeten.

2. Hij houdt meerdere opties open

Tja ook dit is waarschijnlijk niet wat je wilt horen, maar de kans is aanwezig dat hij een beetje vaag doet tegenover jou omdat hij nog met meerdere meisjes date. Misschien om uiteindelijk de leukste te kiezen of om ze allemaal aan het lijntje te houden.

tegenstrijdige signalen

3. Hij is niet klaar voor een relatie

Mannen en bindingsangst; het lijkt bijna een onlosmakelijke verbondenheid. De kans is groot dat hij afstand houdt omdat hij zich niet durft te binden en dus nog niet klaar is voor een relatie. Wil niet zeggen dat hij je niet leuk vindt, want daar komen die tegenstrijdige signalen dus vandaan.

4. Hij weet niet wat hij wil

Stiekem begrijp ik deze heel goed en ik denk dat er zat vrouwen zijn die een man aan het lijntje houden, omdat ze niet weten wat ze precies willen. Maar hem helemaal kwijt, dat wil je ook weer niet. En dat hebben mannen soms precies zo.

tegenstrijdige signalen

5. Hij wil gewoon aandacht

Niets meer en niets minder; aandacht is fijn wanneer het hem uitkomt, maar that’s it.

6. Hij heeft al een vriendin

Ja deze kon natuurlijk niet ontbreken, want de kans dat hij al een vriendin heeft is ook aanwezig. Tel hier punt 5 en een flinke dosis spanning bij op en je snapt waarom hij jou attentie (zo af en toe) wil.

7. Hij wil je geen pijn doen

Mannen met een moeilijk verleden of karakter, willen je soms beschermen tegen hemzelf. Misschien hebben ze in eerdere relaties al meegemaakt dat ze niet het vriendje kunnen zijn die ze zouden willen zijn en blijven daarom tegenstrijdige signalen uitzenden.

Twijfel jij om in je eentje op reis te gaan? Lees hier waarom je het wel moet doen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
herkenbare trends
Herkenbare trends voor alle tieners uit de jaren 00’s

Wat waren het mooie tijden. Als tiener opgroeien in de jaren van 2000 t/m 2009 waren echt het einde. Maar...

Sluiten