8 X Dingen die ik deze zomer wil doen

Officieel is hij nog niet begonnen maar de zomer komt nu wel steeds dichterbij. Sterker nog, de eerste BBQ zit er alweer op en ik heb ook al een paar terrasjes kunnen pakken. Mijn lievelingsperiode van het jaar is aangebroken en voor je het weet is ie weer voorbij.. Tijd om er volop van te genieten dus!

Na zeven maanden verbouwen is ons huis eindelijk af, goede timing! Ik heb inmiddels mijn zomergarderobe weer tevoorschijn gehaald en ik heb mijn sieraden en zonnebrillen stash alweer aangevuld. Meestal zie je mij met een pilotenbril (de Aviator van Ray-ban is favoriet) maar dit jaar ben ik voor een rond model gegaan! De Ray-Ban Clubmaster gaat nu overal mee naartoe en is mijn nieuwe BFF als de zon schijnt.

Die kan dus al van mijn zomer wishlist af! Maar gelukkig blijft er nog genoeg over. Deze dingen wil ik de komende periode zeker gaan doen:

1. Citytrips maken

Mijn vriend en ik hebben besloten om deze zomer niet op vakantie te gaan maar lekker een paar weekendjes weg te pakken. Van vrienden hebben we een heerlijk weekend weg naar keuze gekregen en ik denk dat we naar Brugge gaan. Daarnaast staat in juli nog een weekend naar Parijs op de planning. Super veel zin in! Kunnen we ondertussen nadenken over onze volgende ‘echte’ vakantie die we waarschijnlijk in het najaar gaan plannen.

2. Suppen

Stiekem stond dit vorig jaar al op mijn summer to-do list maar het is er niet van gekomen. Dit jaar moet en zal ik een keer gaan suppen!

3. Een muntplant in mijn tuin planten

We hebben een grote tuin en daar wil ik dus gebruik van maken! Ik ben gek op muntthee dus binnenkort ga ik o.a. een muntplant plaatsen.

4. Pizza in the park

Een beetje traditie aan het worden.. Op een zomerse dag lekker genieten in het park met vrienden, wijntjes en.. Pizza!

5. Veel tennissen

Tijdens het klussen is het er niet meer van gekomen, op de trainingen na. Maar de komende tijd wil ik echt weer vaker gaan tennissen. Lekker toernooitjes pakken en met vrienden afspreken om in het weekend lekker een balletje te gaan slaan.

6. Festivals!

De kaarten voor Lowlands en Kadepop zijn al binnen en daarnaast wil ik misschien kaarten kopen voor Pitch Festival in Amsterdam. Nazomeren in Groningen staat ook al op de agenda.

7. Smoothies

Ook het smoothie apparaat stond de afgelopen maanden nog in een verhuisdoos maar heeft inmiddels een mooi plekje in de keuken gekregen. Hoog tijd dus om meer smoothies te maken en nieuwe recepten te proberen!

8. Workout video’s opnemen

Afgelopen week heb ik een nieuwe workout video voor Followfitgirls online gezet. Nou ja, nieuw.. Ik had hem al maanden geleden opgenomen maar kwam er steeds niet aan toe om hem te monteren. Nu we niet meer elk vrij uurtje hoeven te klussen wil ik weer meer workout video’s gaan opnemen want ik krijg hier altijd super veel leuke reacties op en ik vind het ook leuk om te doen!

Dat was mijn lijstje! Vandaag zijn Anouk en ik samen aan het werk in de Coffee Company en tussendoor maakten we nog even van de gelegenheid gebruik om nieuwe foto’s te schieten:

ray ban  prune tas

ray bancluse horloge

outfit marlou follow fashion

Top en ketting: Costes | Ray-Ban Zonnebril: Brandfield | Broek: Follow Fashion | Tas: Prune |
Schoenen: Michael Kors | Horloge: Cluse

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
make-up voor de zomer
Favoriete make-up voor de zomer

In de zomermaanden staat make-up altijd op een lager pitje bij mij. Deels omdat je het in de zomer gewoon...

Sluiten