8 Manieren om je oorringen te pimpen

Een fan van oorringen? Maar vind je ze aan de saaie kant? Geen probleem! Hieronder laten wij jou maar liefst acht manieren zien om jouw oorringen op te pimpen! Waar ga je ook voor gaat, textuur, een vel kleurtje, franjes of een patroontje… in deze nieuwe Do It Yourself (DIY) komt het allemaal van pas.

Het volgende heb je nodig voor deze DIY:

  • Zilveren oorringen. Grootte maakt niet zo heel veel uit, maar mocht je twijfelen… ga voor middelgroot tot groot.
  • Nagellak in een mooi zomers kleurtje.
  • Lapje stof.
  • Washi tape
  • Kettingen of armbandjes
  • Borduurgaren
  • Lapje suede
  • Spandex
  • Moeren
  • Spuitverf

Het is misschien wel een redelijk lange lijst, maar dan heb je ook acht paar verschillende oorringen!

Voor aankomende zomer is het natuurlijk super leuk om je oorringen een vrolijk kleurtje te geven, zoals hier oranje! Misschien ga jij wel liever voor roze, geel of blauw, no problemo ;) Lak de oorringen simpelweg zoals je jouw nagels zou lakken en geef ze twee lagen. Laat ze drogen en je hebt splinter nieuwe oorbellen!

De meest makkelijke manier van al deze manieren is door de oorringen op te pimpen met Washi tape. Het enige wat je moet doen is een stukje washi tape om de oorringen winkelen and you’re done! Leuk toch zo’n printje?

Deze lente en zomer is de fringe / franje totally in! Lees er hier over trendreport ;) En daarom mag je deze niet missen! Knip lange sliertjes uit het suede lapje en lus deze aan de oorringen. In het voorbeeld zijn er vier sliertjes per oorbel.

Industriële sieraden zijn hot! En wat is nou leuker dan deze zelf te maken. Gebruik spuitverf om een aantal moeren oranje of een andere kleur te verven. Rijg ze daarna om en om met de zilveren aan jouw oorringen.

Maak een vlechtje van een aantal kleuren borduurgaren en wikkel deze om de oorbellen heen. Gebruik bij het begin en einde een beetje lijm zodat het goed vast zal blijven zitten.

Deze DIY komt vrijwel overeen met die van de borduurgaren hierboven. Smeer een beetje lijm aan het begin en wikkel de spandex om de oorbel heen.

Een beetje hetzelfde idee als franjes, maar nu met kettinkjes. Het geeft een net iets stoerdere twist aan je oorbellen. Knip hiervoor gelijke of ongelijke stukken kettinkjes, wat jij maar wilt, maak er een ringetje aan vast en rijg ze aan de oorbellen.

Bron: Brit.co

En dan de laatste alweer! Trek hiervoor de vorm van de oorbel om op een stukje stof twee keer ( twee rondjes). Knip de rondjes doormidden en plak ze aan elkaar en aan de oorbel. Één aan de voorkant, één aan de achterkant.

Zo… dat waren de acht manieren waarop jij jouw oorringen kan pimpen!
Zin in meer DIY projectjes? Neem dan hier een kijkje in ons overzicht ;)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Hardlopen voor beginners
5 Tips: Hardlopen voor beginners

Het weer begint langzaam aan mooier en warmer te worden. Dit betekent bye bye sportschool en hallo buiten sporten. Één van...

Sluiten