8 X Waarom ik niet kan wachten tot mijn vakantie begint

Dit jaar ben ik tien jaar samen met mijn lieve vriend en dat zouden we vieren met een mooie reis langs de westkust van Amerika. Maar ik ben niet zo heel erg van het plannen en had al wel het één en ander uitgezocht maar toch kwam het er niet van om echt te boeken. We hadden net een kleine puppy aangeschaft en ik vond het zonde om zoveel weken van haar jongste periode te moeten missen. Daarnaast waren we heel druk op huizenjacht en stel dat we ons droomhuis zouden vinden.. Paste zo’n reis dan nog wel in het budget? Ok. We hebben deze mooie reis nog even uitgesteld maar we zijn allebei wel heel erg toe aan vakantie. Woensdag is het zover en gaan we 12 dagen naar Ibiza. En ik kan niet wachtennnn…omdat:

1. We-time

Afgelopen weken zijn nogal druk geweest en we proberen regelmatig wat we-time in te calculeren maar 12 dagen lang we-time is toch wel echt een feestje! We hebben veel tennistoernooien gehad waardoor we soms bijna elke avond op de baan stonden en daarnaast waren we de afgelopen dagen alleen maar druk met dingen regelen voor de aankoop van onze nieuwe woning én verkoop van onze eigen woning. YES! Je leest het goed.. We hebben ons droomhuis gevonden.

2. Hoofd leegmaken

Met het kopen van een nieuw huis, het verkopen van onze eigen woning en wat veranderingen binnen mijn bedrijf zit mijn hoofd zo vol dat ik echt even tijd moet nemen om alles op een rijtje te zetten. Lekker aan de zee liggen en even helemaal niks.. can’t wait!

3. Vitamine D!

Oftewel; de zon! Ik ben echt een zonaanbidster en vind de warme zon op mijn lichaam zo fijn. In Nederland heb ik wel een paar keer genoten van de zon maar 12 dagen lang is echt een feestje. En bijkomend voordeel is dat bruine kleurtje waardoor ik er toch echt een stuk beter uit zie (zelfs zonder make-up).

4. Ibizaaaa

Wow! We’re going to Ibiza! Ik ben nog nooit op dit eiland geweest dus ben heel benieuwd. De verwachtingen zijn hoog dus hopelijk stelt Ibiza ons niet teleur;) We hebben een auto gehuurd dus kunnen lekker het eiland verkennen.

marlou volkerink

Oversized blouse | Lace shorts

slippers fringe

Deze fringe slippers gaan zeker mee!

5. Lezen

Eindelijk weer tijd om een boek te lezen. En dan bedoel ik een fysiek boek. Geen e-book. En tijdschriften! In Nederland maak ik hier eigenlijk nooit tijd voor vrij en op vakantie heb ik eindelijk de rust in mijn hoofd om lekker te lezen.

6. Even niet bereikbaar

In Nederland ben ik altijd bezig mijn mail te checken, te reageren op whatsapp berichten, telefoontjes te plegen.. Als ik op vakantie ben vind ik het zo heerlijk dat ik even niet (nou ja, bijna dan) bereikbaar ben. Mijn telefoon laat ik zo veel mogelijk met rust en het allerliefst laat ik mijn laptop ook thuis. Maar dat is met 2 eigen bedrijven niet echt te doen dus die gaat wel mee maar ik plan op vakantie s’ochtends altijd even in om wat voor mijn werk te doen en daarna kan ik het de hele dag los laten. Fijn!

7. Zomerkleding

Ik hou van shortjes, slippertjes, jurkjes, rokjes.. ZONDER panty! En op vakantie kan ik elke dag mooie zomerkleding dragen, love it! Of gewoon de hele dag in bikini.. nog beter:) En s’avonds lekker optutten en een mooi jurkje met open schoenen eronder.

ibiza-foto

Mijn favoriete jurk, perfect voor Ibiza! En de aviator zonnebril mag ook niet ontbreken;)

8. Uit eten

Ik ben gek op etentjes en hou van terrasjes pakken. Op vakantie is dit natuurlijk dagelijkse kost en daar heb ik hélemaal geen moeite mee :)

Ok, ik kan nu ECHT niet meer wachten tot onze vakantie naar Ibiza zover is. Nu alleen nog even de laatste loodjes want voor de vakantie is het altijd stressen met het inplannen van alle artikelen, social media posts etc.. Oh ja en we moeten nog een koopcontract tekenen, ons eigen huis op Funda zetten en nog vanalles regelen voor de aankoop van het nieuwe huis. Dit weekend gaan we nog even klussen in ons eigen huis zodat deze er helemaal tip top uitziet voor de verkoop. En dan… zijn we echt toe aan vakantie. Ik weet nu al dat ik in het vliegtuig direct in slaap val. Dat is bij mij altijd het geval als ik op vakantie ga. Heerlijk even rust in mijn hoofd en genieten met mijn lieve vriend.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
sandalen pimpen
4 Manieren om je sandalen te pimpen

We kennen het allemaal wel, zodra het nieuwe seizoen er weer aankomt, kijk je in je kast wat je allemaal...

Sluiten