Win: Kaarten voor A LOT OF FASHION

Het is party time bij STYLETODAY! Het evenement A Lot Of FASHION is dit jaar on tour en na de succesvolle edities in Amsterdam en Eindhoven, viert STYLETODAY op 28 september het volgende feestje in de &ZO in onze hometown Groningen. Geloof me: dit wil je niet missen en daarom geven wij 5 x 2 kaarten weg!

Party time

De naam A LOT OF FASHION zegt eigenlijk al genoeg: een avond vol fashion, beauty & lifestyle en voor het party gedeelte is er volop entertainment met cocktails, bites en lovely muziek.
a lot of fashion on tour

Fabulous fashion lottery

Je maakt kans op geweldige prijzen! Ja, je leest het goed: je maakt kans op super leuke prijzen, want:

je entreekaartje fungeert als ‘golden ticket’ naar de Fabulous fashion lottery, gehost door niemand minder dan stylist Fred van Leer.

Je maakt onder andere kans op een weekendje weg, een horloge van CLUSE, een giftcard van ModeMusthaves, een jaar lang gratis brazilian wax en nog veel meer. Valt er op je ‘golden ticket’ geen prijs? Je gaat sowieso naar huis met een bomvolle goodiebag.

a lot of fashion fred van leerEn nog even over stylist Fred van Leer, ben ik de enige die van de bank valt van het lachen als Fred met zijn Roekoe Roekoe in beeld komt? Ik vind het hilarisch!

Het programma

20:00 uur : Aanvang
21:00 uur: Start programma & Fabulous fashion lottery
23:00 uur: Einde
Locatie: &ZO, Groningen
Dresscode: City Chic
Beats by: Ferris Deejay
Leeftijd: 18+

Wijzigingen in het programma zijn onder voorbehoud.

a lot of fashion haar

a lot of fashion fotoshoot

A LOT OF FASHION: win kaarten!

Omdat Marlou en ik super enthousiast over de A LOT OF FASHION party in Groningen zijn (we verheugen ons er nu al op), zouden we het heel leuk vinden als jij ook komt en daarom geven we 5 x 2 kaarten weg!

Kans maken? Laat hieronder een reactie achter waarin jij laat weten wat jouw kledingstijl is en volg @marlouvolkerink op Instagram. Over een week maken we de winnaars bekend op deze pagina.

a lot of fashion party

a lo of fashion lifestyle

Woon je niet in, of in de buurt van, Groningen? Maak er een weekendje weg van en blijf gezellig een paar dagen langer. In Groningen kun je heerlijk shoppen, barst het van de leuke restaurantjes en cafeetjes en ook het Groninger Museum is een aanrader. Wil je zeker weten dat je er bij bent? Bestel dan je tickets in de StyleToday evenementen shop. Er zijn ook nog kaarten voor Utrecht beschikbaar.

Heb je de nieuwe favorieten + een update over tuinverbouwing video van Marlou al gezien? Don’t miss it!

Foto’s: StyleToday – kick-off party A LOT OF FASHION Amsterdam

 

UITSLAG

Deze winactie is afgelopen, de winnaressen hebben inmiddels bericht via de mail ontvangen!

  • hier een meisje die graag mee wilt met de trends maar niet het lef heeft.graag geeft ik deze avond mijn ogen de kost en hoop ik wat schopen onder mijn kont te krijgen om net buiten mijn confertzone te gaan.

  • Hallo Mirte, dank je voor je leuke reactie en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars van de kaarten…

  • Voor dit event reis ik graag af naar Groningen! Zo ver noorden dat ik er nog nooit ben geweest. Mijn favo kledingstijl is casual chic. Comfy en toch goed voor de dag komen.

  • He Michelle, je favoriete kledingstijl komt me heel bekend voor ;-). En of je de kaarten kaar het evenement nu wel of niet wint, Groningen is absoluut een bezoekje waard! Fijne middag nog en groetjes, Lianne

  • Yesss, eindelijk eens een fashionevent in het hoge noorden (ben een Frysk famke)! Mijn stijl is comfortable chic… Dit houdt in dat mijn outfit lekker moet zitten, aangezien ik nogal een actief famke ben. #fingerscrossed and keep up the good Work!

  • Oooh…..28 september afgeblokt, superleuk event! Heb net een vriendinnetje geappt en zi kan ook. Maken we er meteen een mooi weekend Groningen van. De halve wereld rondgereisd en nog nooit in Goriningen overnacht….dat wordt ook tijd! Onze stijl in nonchalant chic. Mag best wat nonchalant vallen, maar toch dat je er goed uit ziet. En en golden ticket maakt het als klap op de vuurpijl ook megaspannend! Moet alleen wel even kijken wat ik doe met die Brazillian Wax. Dan mag mijn vriendin lekker gaan ;)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
violet hamden
Favorieten Juli + update tuinverbouwing

Het is weer tijd voor mijn maandelijkse favorieten video! In deze video laat ik mijn nieuwe aankoopjes zien en mijn...

Sluiten