ABSolutely April Challenge: doe jij ook mee?

Langzaamaan krijgen we weer wat aangenamere temperaturen en daarom willen we de crop tops weer tevoorschijn halen en het liefst ook mét een strakke buik. Toch? Dat komt goed uit. Want het is tijd voor een nieuwe challenge van Followfitgirls! De ABSolutely April Challenge is all about abs, oftewel buikspieren! De meiden van Followfitgirls hebben hun favoriete buikspieroefeningen in een challenge gegoten en helpen jou met het creëren van die killer abs. Er zijn twee versies: één voor beginners en één voor gevorderden. Followfitgirls heeft een schema samengesteld waarbij je vier weken lang verschillende buikspieroefeningen doet. De oefeningen kun je gewoon vanuit huis doen en het kost slechts een paar minuutjes per dag. Dit keer hebben ze voor de advanced versie nog meer in petto! Een complete Challenge guide met een heel uitgebreid schema voor elke week, extra tips & tricks van de fitgirs, healthy receptjes en meer! Are you in? Meld je aan via deze Facebook pagina en schrijf je hier in om 31 maart de schema’s in je inbox te ontvangen.

Kan je niet wachten tot april? Bekijk hieronder de preview van de challenge.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

ABSolutely April Challenge

Doe jij ook mee met de March Madness Challenge? Namens ons allemaal heel veel succes gewenst met de laatste week. You can do it!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste fitnesstrends en tips kijk dan op Followfitgirls.com. Volg Followfitgirls voor motivatie ook op Instagram: HIER.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
beige biker jacket
Outfit: Beige Biker Jacket

Ik ben echt gek op biker jacks! Naast de zwarte variant heb ik nu ook een beige biker jacket aangeschaft....

Sluiten