De leukste accessoire voor je telefoon

Mijn telefoon en ik zijn onlosmakelijk verbonden. Net als bij de rest van Nederland trouwens, want in de trein, op straat en zelfs in café’s zie je bijna niet anders meer dan mensen die druk bezig zijn met hun mail checken, Facebook, Instagram en WhatsApp. Een tijdperk waar veel over te zeggen valt en ik ben groot voorstander om je telefoon ook zo nu en dan met rust te laten. Tijdens een etentje, borrel of goed gesprek bijvoorbeeld. Toch zorg ik wel dat mijn iPhone altijd binnen een straal van een paar meter is, want we zijn het inmiddels ook gewoon gewend om 24/7 bereikbaar te zijn. En hoe makkelijk is het om altijd even te kunnen opzoeken welke route je precies moet nemen, hoe laat je trein gaat en wat ook alweer de Engelse vertaling is van dat ene woord? Super makkelijk! Daarnaast vind ik dat apps als Pinterest en Instagram de wereld een beetje mooier maken door ons te focussen op alle mooie dingen. En wat onze telefoon dan weer een beetje mooier maakt, is natuurlijk een leuke accessoire!

accessoire voor je telefoon

Hoesjes dienen allang niet meer alleen als bescherming en tegenwoordig zijn er zoveel leuke exemplaren te krijgen dat mijn iPhone om de zoveel tijd in een nieuw ‘jasje’ wordt gestoken. Want iets dat je zoveel bij je hebt moet er natuurlijk wel een beetje aantrekkelijk uitzien. Casetastic snapt dat als geen ander, want zij ontwerpen de mooiste hoesjes voor smartphones. Van een marmeren case tot een hoesje met cactussen (mijn favoriet want hoe tof!) en voorzien van toffe teksten als ‘Girl Boss’ en ‘Take a selfie with me’. Bekijk hier alle iPhone 6 hoesjes.

Top 5 favoriete apps

1. Runkeeper – Ik kan niet meer zonder deze app! Hij houdt precies je afstand, tijd en aantal verbrande calorieën bij tijdens een rondje hardlopen. En wanneer je lange tijd niet bent wezen rennen, krijg je zelfs een melding dat je nodig weer aan de slag moet.

2. Instagram – Samen met Pinterest mijn grote favoriet vanwege de mooie fotografie die ik hier regelmatig voorbij zie komen. Ik word altijd blij van mooie beelden en vind deze twee media heel fijn vanwege de hoge dosis positiviteit.

3. Snapseed – Mooi beeld creëren doe ik ook graag en voordat ik mijn foto’s op Instagram deel, gaan ze eerst even door Snapseed heen. Een beetje lichter hier en een beetje minder verzadiging daar.

4. Netflix – Ja echt, ik kijk Netflix op mijn telefoon. Als ik in bed lig en geen televisie of Macbook bij de hand heb bijvoorbeeld, maar ook als ik in de trein zit. Wees gerust; ik wissel het wel af met een boek lezen.

5. Zara – Eens een shopaholic, altijd een shopaholic en dat resulteert zelfs in winkelen via mijn iPhone. Zara is niet alleen mijn favoriet in de fysieke winkelstraat, maar ook online weet ik hier altijd de mooiste items te scoren.

casetastic-3

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Lingerietrends voor de zomer

Vroeger (lees: een jaar geleden) vond ik mooie lingerie grote onzin en was ik prima tevreden met wat simpel ondergoed van...

Sluiten