Adverteren op Follow Fashion

Follow Fashion is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een populair online modeplatform. Oprichtster en eigenaresse Marlou Volkerink geeft in haar persoonlijke rubriek een kijkje achter de schermen en deelt hier persoonlijke tips, outfits en video’s. Daarnaast bieden wij onze doelgroep dagelijks inspirerende artikelen over fashion, beauty en lifestyle.

Follow Fashion als ambassadeur

Wij werken intensief samen met verschillende fashion, beauty en lifestyle merken. Wij gaan graag een creatieve samenwerking aan waarbij wij als ambassadeur labels promoten bij onze doelgroep. Hierbij denken we graag mee over de communicatiemix van kanalen die we het beste kunnen inzetten om het label onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers. Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking waarbij we een divers pakket aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om ons eenmalig in te zetten om bijvoorbeeld een webshop/product/merk/actie via FollowFashion.nl in de spotlights te zetten.

Onze doelgroep

Vrouwen tussen de 17-35 jaar die zich interesseren voor mode en/of beauty. Zij houden van online shoppen en volgen online modeblogs en/of hebben een eigen blog.

Bereik-Follow-Fashion

Mogelijkheden:

FollowFashion.nl trekt maandelijks 70.000 unieke bezoekers en biedt verschillende advertentiemogelijkheden waarmee je op een gerichte en positieve manier je doelgroep kunt bereiken.

  • Gesponsord artikel
  • Opname in ons Webshop overzicht (kleding, schoenen, tassen, accessoires & vintage)
  • Organiseren winactie
  • Promotie via de Blogger Battle
  • Bannering
  • Promotie via Social Media
  • Adverteren via ons Blogger Network

Adverteren via ons Blogger Network

Follow Fashion lanceerde in 2014 het eerste Nederlandse Blogger Network. Inmiddels hebben wij meer dan 300 bloggers in ons netwerk. Adverteren via ons Bloger Network is een perfecte manier om meer naamsbekendheid te genereren en om je positie in Google te verhogen. Meer lezen? Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie en tarieven

Wil je meer informatie over adverteren en/of samenwerken met Follow Fashion? Stuur een mail naar adverteren@followfashion.nl.