Afvallen met Herbalife shakes? Ellen test!

Steeds vaker zie je afvalshakes en repen in de winkels liggen. Tegenwoordig ook gewoon bij de Kruidvat en in de Albert Heijn zijn ze tevens in allerlei soorten en maten te vinden. Een best gek gegeven vond ik persoonlijk, want gaan er werkelijk zoveel mensen hun lekkere maaltijd vervangen voor een drankje? Om af te vallen? Eerlijk gezegd kon en kan ik daar met mijn hoofd niet helemaal bij, want vast voedsel is naar mijn idee veel te lekker en met de juiste ingrediënten toch ook heel gezond en caloriearm.

Vliegen de kilo’s eraf?

Toch zijn dergelijke shakes hartstikke populair en voor mensen die graag wat kilo’s kwijt willen zonder daar hun eetpatroon op aan te passen, lijkt het ideaal. Je maaltijden vervang je door shakes en na een aantal weken zie je resultaat. Moet je alleen daarna nog wel als nog je eetpatroon aanpassen óf je hele leven aan de shakes blijven om dat resultaat te behouden.

Bij fitgirl Ellen was haar interesse gewekt en toen zij de kans kreeg om Herbalife shakes te testen, greep ze deze aan. Benieuwd hoe het haar beviel en of zij daadwerkelijk resultaat zag? Je leest het hier: Twee weken lang Herbalife shakes.

afvallen met herbalife

Bron foto header: Wikihow

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5 Gewoontes die je wimpers ruïneren

Over hoe mooie wimpers eruit zien zijn we het allemaal wel eens denk ik; lang en vol. Dat weten de...

Sluiten