AFW Report: Melissa Siegrist en Rebecca Ward

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, is afgelopen woensdag de hectische week genaamd Amsterdam Fashion week begonnen. Op de openingsavond van de 17e editie van AFW showde ontwerpers Claes Iversen en Marga Weimans hun collectie. Beide waren spectaculair (bekijk hier de show van Marga Weimans), maar natuurlijk zijn er ook vele andere jonge ontwerpers die de kans krijgen om hun collectie te showen aan het Nederlandse publiek. Zo waren wij gisteren onder andere bij de show van Dorhout Mees en Domenico Cioffi, maar ook bij Melissa Siegrist en Rebecca Ward. Twee kleine shows, van twee getalenteerde ontwerpers.

Wij waren vooral heel enthousiast over de collectie van Rebecca Ward. Melissa Siegrist showde namelijk haar eerste mannen collectie met zes outfits geïnspireerd op sportkleding. De collectie van Rebecca Ward bestond uit prachtige jurken en tops met de focus op de taille en heupen. Het ging allemaal om de curves. Zijn jullie al nieuwsgierig? Klik hier voor de foto’s van de twee collecties bij Team Peter Stigter.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Beauty Review: M.A.C Heavenly Creatures

M.A.C heeft weer eens een geweldige collectie uitgebracht. De Heavenly Creatures Collection is erg groot en bevat mineralize skinfinish poeders...

Sluiten