Agnes B showt collectie met stijl tijdens Parijs Fashion Week

Afgelopen week was het een groot spektakel in Parijs. Parijs stond namelijk in het teken van Fashion Week. Naast grote designers als Chanel, Viktor&Rolf en Louis Vuitton showden ook minder bekende designers hun collectie.

Dinsdag ochtend showde Agnes B haar collectie in Hôtel Salomon de Rothschild. Agnes B staat bekend om haar uitgesproken mening. Zo vertelde zij in een interview met Sean O’Hagan van The Observer dat zij nooit naar modeshows gaat, in modetijdschriften kijkt of modewinkels bezoekt. Mode interesseert
haar niet, zij heeft alleen oog voor stijl.

Het was al vroeg druk bij de ingang van het hotel. Uit verschillende landen kwamen inkopers en pers bijeen om deze show bij te wonen. De nieuwe collectie was zoals we van Agnes B gewend zijn,
erg Frans, romantisch, speels en met het gebruik van veel pastelkleuren. Opvallend aan deze show was echter wel, het gebruik van hoedjes, mutsjes en petjes. Bijna ieder model had wel iets op het hoofd.

De show was niet echt vernieuwd, maar had wel stijl en was een lust voor het oog! De volgende keer hopen we natuurlijk weer aanwezig te zijn.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
schuine staart
Trend Report: Schuine staart

De schuine staart is terug van weggeweest! We hebben deze trend gespot bij vele celebs en modellen zowel op de...

Sluiten