5 Tekenen dat je een alpha vrouw bent

Wie is die vrouw met ballen? Het is de alpha vrouw! Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met dit begrip, don’t worry, ik help je een handje. Alpha’s worden gezien als dominante mensen die de wereld domineren. Ze zijn de leiders die bevelen geven en de beta’s voeren ze uit. Dat is natuurlijk een beetje een traditionele rolverdeling die (gelukkig) lang niet altijd meer opgaat, maar de alpha vrouw treedt wel succesvol op de voorgrond. Zo eentje waar je met geen mogelijkheid omheen kan.

1. Entertainer

Ze maakt het graag iedereen naar de zin en is humoristisch. Hoewel ze zich dus niet opstelt als grijs muisje, is ze zeker niet té aanwezig en is ze bij de meeste mensen geliefd.

2. Moedig

Van opgeven heeft de alpha vrouw nog nooit gehoord en ze gaat risico’s niet uit de weg. Sterker nog; ze grijpt kansen aan en geeft zich altijd voor de volle 100%.

3. Koppig

De alpha vrouw is goed in wat ze doet en weet dit ook van zichzelf. Met als gevolg dat ze moeilijk hulp accepteert en al gauw denkt dat ze het zelf beter weet én kan.

4. Sterk

Niet alleen sterk in de vorm van fit en gezond, maar ook sterk in haar doen en laten. Ze is onafhankelijk, werkt hard en niet te beroerd om een rekening te betalen.

5. Aantrekkelijk

De alpha vrouw heeft een bepaalde aantrekkingskracht waardoor mannen én vrouwen naar haar blijven kijken. Je merkt dat ze invloed heeft en dat mensen haar gedrag spiegelen.

Bron foto’s: Victoria Tornegren

Benieuwd naar de haartrends voor het najaar? Bekijk het artikel hier!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
diy hairpin poten
3 X De leukste DIY hairpin poten

Hairpin poten? Ja jawel, hairpin poten! Mocht je er nog nooit van gehoord hebben en bij het horen van de...

Sluiten