Dit doen mannen alleen als ze écht gek op je zijn

Die juiste man tegen het lijf lopen en hem dan ook aan het lijf houden blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Hij blijkt bijvoorbeeld toch niet helemaal die prins op het witte paard te zijn die hij in eerste instantie leek en de liefde kan wat dat betreft soms behoorlijk blind maken.

Maar als je hem dan wel treft en hij laat zien dat hij werkelijk gek op je is, heb wel meteen goud in handen en wil je ook niet meer anders. En dat is wat we allemaal verdienen toch? Klein checklistje om te kijken of jij goud in handen hebt:

1. Bezoekt je op je werk

De echte blijvertjes zijn niet bang om zich te vertonen waar anderen bij zijn en hij komt dus ook gerust langs bij jou op werk om even gedag te zeggen. En zodat je collega’s hem kunnen goedkeuren uiteraard.

2. Kijkt romcoms met je

Hij is geïnteresseerd in waar jij van houdt en is de beroerdste niet om een keer een romcom met je te kijken als jij dat wilt. Of op een paard te gaan zitten als dat jouw hobby is.

mannen-leuk-vinden-2

3. Verdedigt je

Zodra iemand iets lelijks over jou zegt, is hij bereid om jou te verdedigen. Hetzelfde geldt voor een situatie waarbij hij als beschermer moet optreden; hij zorgt ervoor dat jij veilig bent.

4. Verzorgt je als je ziek bent

Wanneer jij ziek bent, blijft hij bij je en doet er alles aan om te zorgen dat jij je iets beter voelt. Door bij je te komen liggen, een hoofdmassage te geven of door thee te zetten.

vriend-leuk-2

5. Blijft bij je in moeilijke tijden

Het is makkelijk om het fijn te hebben samen als de omstandigheden prettig zijn maar wanneer er nare dingen gebeuren, is hij er ook altijd voor je. Hij luistert naar je en probeert je waar mogelijk op te vrolijken.

6. Komt naar je toe

Ineens doen afstanden er niets meer toe want als hij bij jou wil zijn, rijdt hij daar gerust een uur voor om. Op welk tijdstip en met wat voor weer dan ook.

mannen-leuk-vinden

7. Laat jou hem aankleden

Het belangrijkste is voor hem dat jij hem de leukste en knapste vindt en als hij daarvoor dat ene blauwe shirt moet dragen, doet hij dat met liefde. Zodat jij ervan kan genieten.

8. Heeft geduld

Wij vrouwen zijn niet altijd de makkelijkste, maar die ene man heeft geduld. Hij laat je af en toe heel hard zeuren en klagen om je vervolgens gewoon een knuffel te geven: ‘Komt wel goed schatje’.

9. Hij trouwt met je!

En last maar zeker not least, als hij écht gek op je is dan trouwt hij natuurlijk met je! En uiteraard in stijl.. Tip hem voor een trouwpak bij Suits At Sea. Hier is zoveel keuze, en vooral ook mooie trouwpakken die niet zo standaard zijn. Denk aan trends zoals vintage trouwpakken en groene trouwkleding. Suits at Sea is een ManCave aan het water, waar zijn trouwpak helemaal op maat gemaakt én gedesigned wordt. Dus: geen andere klanten om je heen, maar een persoonlijke Style Artist die je 1-op-1 adviseert en rustig de tijd voor je neemt. Met als resultaat een topkwaliteit trouwpak op maat die op alle fronten perfect bij je aanstaande man past, zodat hij er tiptop gekleed uitziet én zich lekker zichzelf voelt op jullie grote dag! Zie je hem al aankomen lopen…? 😉

trouwpak

Als er een land is waar we nog veel van kunnen leren wat stijl betreft, is het Scandinavië. Lees hier meer.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
badkamer inspiratie
Binnenkijken: onze badkamer (before & after)

De badkamer is een plek waar ik elke dag kom. Heerlijk vind ik het om mijn vaste beauty ritueel hier...

Sluiten