Ambachtelijke samenwerking is hulde aan vrouwelijk lichaam

Ben je gek op sieraden en accessoires? Dan moet je zeker eens de nieuwe sieradencollectie Ballets Russes bekijken. De hangemaakte sieradenlijn betreft een samenwerking tussen Dorhout Mees en Gild Atelier en is ontstaan naar aanleiding van de herfst/winter 2011 prêt-a-porter- en couturecollectie van designer Esther Louise Dorhout Mees.

Met de nieuwe sieradencollectie Ballets Russes, brengt Dorhout Mees opnieuw hulde aan vrouwelijkheid. De vormen en het gebruik van geelgoud, zilver en gebrand zilver, weergeven op symbolische wijze de harmonie van het vrouwelijk lichaam. Net als in haar modecollectie.

Evenals de Ballets Russes prêt-a-porter- en couturecollectie, bestaat ook deze bijbehorende sieradenreeks uit een basic- , een ready to wear- en een couturelijn met prijzen van €35.

In het bovenstaande filmpje, wat op zich al de moeite waard is om te bekijken, kun je meer zien van de mode- en sieradencollectie.

 

De Jewelry F/W ’11 Ballets Russes collectie is vanaf nu te koop via www.gild-atelier.com .

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Campagnebeelden Versace voor H&M zijn onthuld!

Het heeft even geduurd...maar de campagnebeelden van Versace voor H&M zijn onthuld! Niemand minder dan onze eigen Daphne Groeneveld is...

Sluiten