Fashionblogger of the Month: Art of Clothes

Het was een spannende strijd tussen Tineke Janzen, Magna Goedemans en Natasha Wiesemann in de Blogger Battle afgelopen maand. Zoals we van fashion bloggers gewend zijn halen ze alles uit de kast om drie mooie outfits te creëren en veel stemmen binnen te halen! Zo werd er een pastel outfit samengesteld, een outfit met de bruine zebra sjaal en een all black look. Er is zeker heel veel gestemd, maar er kan maar een blogger winnen en dit keer is Natasha van Art of Clothes gekozen tot winnaar!

Natasha is de achttienjarige blogger achter Art of Clothes en blogt nu ongeveer 3 jaar, maar met een aantal tussenpozen. “Ik heb voor Art of Clothes een aantal andere blogs gehad zoals ‘Daily Fashion’ en ‘Denim and Lace’. Ik blog nu bijna een half jaartje met veel plezier op Art of Clothes. Ik hoop dit nog lang te kunnen blijven doen!”

Haar stijl omschrijft ze als minimalistisch met een twist. “Ik vind het leuk om me te onderscheiden van anderen, er net iets anders uit te zien. Ik ben gek op basic kledingstukken die dan net een bijzonder detail hebben.” Haar favoriete winkels zijn &Other Stories en Cos, daar vindt ze veel items waar ze heel dol op is. “Deze winkels zijn vergeleken met bijvoorbeeld H&M redelijk prijzig, maar de kwaliteit is 10 keer beter. Ook zal je niet hebben dat de halve school rondloopt in jouw nieuwe blouseje van Cos, wat je bijvoorbeeld wel snel hebt bij H&M of Zara.”

Hoe ze het vond om mee te doen aan de Blogger Battle? Toen ze het mailtje las waarin stond dat ze mee mocht doen, was ze gelijk heel erg enthousiast. “Ik vond het superleuk om steeds aan de hand van een thema een outfit samen te stellen. Ik houd wel van een uitdaging! Ook vond ik de Battle waarbij we een outfit moesten combineren met de zebra sjaal uit de webshop erg leuk. Grappig om te zien hoe anders we hem allemaal hadden gecombineerd!”

Hoeveel Natasha per maand aan fashion uitgeeft? “Oei, confronterende vraag haha! Sparen is niet bepaald mijn sterkste kant. Minder dan 150 per maand zal het zeker niet zijn, ik ben bang dat ik vaak wel rond de 200 zal zitten… oeps. Achtja, fashion is een investering zullen we maar zeggen. :-)”

Natasha heeft haar vijf favoriete musthave items van Follow Fashion geselecteerd:

1. Zwarte Lange Trenchcoat € 34,95 | 2. Leren kokerrok € 29,95 | 3. David Jones Tas € 39,95
4. Roze Jas € 49,95 € 44,95 | 5. Brashy Couture Babe Tee € 34,95 € 19,95

Wil jij meer battles zien, bekijk dan de andere Blogger Battles!

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Outfit: Bordeaux hoed

Ik zit momenteel in mijn hoedjes periode. Ze bieden een ideale uitkomst voor bad hair days, te veel uitgroei maar nog belangrijker:...

Sluiten