Drie alternatieven voor zijn ‘avondje uit’

Je kent het wel: je hebt allebei geen idee wat je vanavond moet gaan doen. Omdat jij even niet met ideeën komt, is hij aan beurt. Het zijn zelden de ideeën waar jij op zit te wachten. Maar je wilt wel naar buiten toe. Een weekendavond binnen doorbrengen is ook niet ideaal. Dit soort situaties komen vaak voor en zijn verre van eenvoudig te ontwijken. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven om ‘zijn avondjes uit’ te voorkomen. De drie onderstaande alternatieven helpen je om direct een antwoord te hebben voor zijn avondje uit op zijn voorwaarden. 

1. Je vriend heeft wel zin in een gokje

We kunnen het over twee dingen eens zijn: Nederlandse mannen houden van gokken en willen altijd net wat te lang doorgaan. Als je deze twee kenmerken herkent en je vriend dan voorstelt om naar een casino te gaan, heb je er meteen al geen zin meer in. Niet gek natuurlijk, dat geld kan ook aan andere leuke dingen worden uitgegeven. En hij kan net zo makkelijk online roulette spelen toch?

Spelletjes kunnen tegenwoordig ook in een gezellig café worden gespeeld. Net zo leuk en het kost geen cent. Van Monopoly (waar je nog met speelgeld kunt spelen ook) tot Scrabble of 30 Seconds. 

2. Samen voetbal kijken in een café

Dan moet je wel uitkijken dat je toch niet stiekem in een café uitkomt waar de hele avond voetbal aanstaat. Je bent niet voor niets samen een avondje uit, waarom moet er dan weer voetbal worden aangezet? Kies daarom voor een gezellige plek die jij kent waarvan je ook nog eens weet dat het geen halve sports bar is. Dan kan je tenminste in alle rust van elkaar genieten. En als je het nog beter doet, dan kan je voldoende café’s vinden waar je gezellig tegen elkaar een potje kunt sjoelen of scrabbelen ;-). 

Op de bank hangen

Weer een weekend op de bank hangen? Daar heb jij helemaal geen zin in. Je bent al elke avond van de week in huis te vinden. Jij hebt veel meer zin om lekker de stad te gaan verkennen zonder dat hij de hele avond tijdens Netflix op zijn telefoon te vinden is. Doe daarom eens iets geks en zoek een activiteit die totaal anders is dan wat jullie normaal doen. 

Midgetgolfen, spontaan weekendje weg of juist samen een romantische wandeling maken om te eindigen bij een gezellig café. Er zijn genoeg manieren om het heft in handen te houden.

Wat doe jij om je weekend zo gezellig mogelijk in te richten?

Wil je je interieur in het nieuwe jaar eens goed onder handen nemen? Lees dan zeker even deze blog: Interieurinspiratie – woontrends voor 2020.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
veranda inspiratie
Inspiratie voor het inrichten van je veranda

Als iemand weet hoe fijn het is om een veranda te hebben, dan is het Marlou wel. Haar veranda is...

Sluiten