De leukste tips voor het stylen van je badkamer

Aan de inrichting van je woonkamer, keuken en je slaapkamer heb je superveel aandacht besteed, maar je badkamer is hoognodig toe aan een metamorfose… Herkenbaar? Laat je heerlijk inspireren: de leukste tips voor het stylen van je badkamer.

De badkamer, een heerlijke plek om te relaxen

Best zonde eigenlijk, dat je bijna alle kamers in je huis met liefde inricht behalve je badkamer. Of ben ik nu de enige die hier het minst zijn passie voor interieurstyling insteekt? Mijn badkamer vind ik een heerlijke plek om te relaxen, maar de inrichting is hoognodig toe aan een metamorfose. Tijd om daar verandering in aan te brengen. Op Pinterest heb ik me heerlijk laten inspireren. Kijk je mee?

De leukste tips voor het stijlen van je badkamer

Grote spiegels

badkamer inspiratie

Als je een grote spiegel in je badkamer ophangt, lijkt de ruimte gelijk een stuk groter en lichter. Kies je voor een spiegel met een opvallende rand of vorm, dan creëer je hiermee gelijk een mooie luxe eyecatcher in je badkamer. Zorg wel voor goede badkamer ventilatoren, want als je mooie spiegel bij het minste of geringste beslagen is… Beetje jammer, of niet soms?!

Speel met kleur

Badkamers lijken vaak vrij clean omdat er weinig kleur gebruikt is. Je creëert heel eenvoudig meer sfeer door verschillende tinten kleur aan je badkamer toe te voegen. Verf bijvoorbeeld een muur in een warme kleur en/of voeg leuke gekleurde accessoires toe aan de inrichting. Ook het gebruik van natuurlijke materialen geven veel sfeer aan je badkamer.

A touch of green

Zet een paar groene planten neer en je geeft je badkamer gelijk een hele frisse look. Je kunt een grote plant als eyecatcher neerzetten of zet een paar kleine plantjes neer. Wat ook superleuk staat is een fles of een vaas met een bloem of een groot blad.

Less is more

Accessoires zijn leuk, maar net als voor de rest van je interieur geldt: less is more. Hoe meer accessoires je neerzet, hoe kleiner je badkamer lijkt.

Is jouw badkamer ook toe aan een kleine, of grote, metamorfose? Zo ja, dan ben ik super benieuwd of je al een leuke items op het oog hebt…

Racen, springen, vliegen… Dat is in drie woorden samengevat waar we het allemaal maar wat druk mee hebben. Wil jij graag meer tijd voor jezelf? 5 x meer tijd voor jezelf!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
gezonde soep recepten
Wat is een healthy basis voeding?

Als je basis voeding op orde is dan geef je je lichaam voldoende voedingsstoffen om goed te kunnen functioneren en...

Sluiten