10 X De mooiste badkamer inspiratie

Zijn jullie ook zo’n fan van interieurinspiratie? Wij kunnen wel úren rondneuzen op Pinterest naar inspiratie voor onze studentenkamer of ons eigen huisje. Natuurlijk heb je nog niet alles voor jezelf als je op kamers woont, maar dromen is altijd leuk. Ik heb op dit moment een grote studentenkamer met eigen keuken, maar die kun je natuurlijk niet zelf uitkiezen. Zelf vind ik het ook heerlijk om te dromen over later, als ik ga samenwonen met mijn vriend, over hoe ons huisje eruit komt te zien. Welke stijl willen we? Van de woonkamer en slaapkamer heb ik al best een duidelijk beeld in mijn hoofd, maar badkamers vind ik lastiger.

Omdat het zo leuk is om nu alvast inspiratie op te doen voor ons droominterieur hebben we 10 x de mooiste badkamer inspiratie opgezocht:

Badkamercollage

Gaan we voor een strakke badkamer met zwart-witte meubels, of juist meer met warme tinten? Ik vind zelf witte badkamermeubelen erg mooi met details van hout erdoorheen, zoals de afbeelding links onderin de hoek. Het marmeren- en betonnen wastafelblad staan ook wel heel chique. Eigenlijk is alles mooi, dus dat wordt lastig kiezen! Plantjes staan altijd zo lekker rustgevend dus die ga ik sowieso neerzetten.

Badkamermeubelen uitzoeken lijkt me in ieder geval echt heel erg leuk, omdat je zo helemaal je eigen badkamer kunt samenstellen. Wat ik sowieso heel graag wil hebben later? Een ligbad! Die heb ik bij mijn ouders nooit gehad en ook niet sinds ik op mezelf woon, maar het lijkt me heerlijk om af en toe even een relaxt avondje te kunnen hebben voor mezelf.

Welke stijl vind jij mooi?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
jurk la sisters
Kledingcrisis: Jurk of mesh top van LA Sisters

Je kent het wel.. Je hebt een date of een feestje en hebt opeens het gevoel dat je NIKS meer...

Sluiten