Before & after: onze nieuwe badkamer!

Ik ben jullie weer een verbouwing update verschuldigd! Inmiddels zijn we alweer 4 maanden aan het verbouwen en klussen en ik ben zo blij want we hebben deze week een projectje afgerond: de badkamer! In eerste instantie zouden we de badkamer helemaal niet aanpakken maar toen we eenmaal aan het klussen waren begon het toch te kriebelen (en vallen we van het ene in het andere project). Eerst zouden we alleen nieuwe vloertegels leggen en het badkamermeubel en de toilet vervangen. Maar ik vond dat er toch ook wel een grotere douchecabine in moest en dat maakt dat de badkamer echt een stuk ruimer lijkt! Ook ben ik heel blij met het steigerhouten badmeubel en de grote spiegel met spots erboven.

Verder heb ik de kozijnen wit gemaakt en nu moet er alleen nog een nieuwe deur in. Maar ik kon niet wachten om jullie het eindresultaat vast te laten zien dus maakte met mijn mobiel een aantal foto’s. Het is natuurlijk leuk om te beginnen met hoe het eruit zag voordat we begonnen. Bij deze de before pictures:

badkamer before

Bovenstaande foto’s zijn natuurlijk met een spiegelreflexcamera genomen dus die zijn qua kwaliteit wel wat beter dan mijn foto’s maar ik zal later nog mooie foto’s van het hele eindresultaat van ons huis delen.

De wandtegels hadden we het liefst ook vervangen maar omdat het hele huis al op de kop staat en we natuurlijk ook rekening moeten houden met ons budget hebben we besloten om deze eerst te laten zitten. Bovendien zijn ze in combinatie met de nieuwe grijze vloertegels en de houten details die we hebben toegevoegd ook best oké. Hieronder de foto’s van het eindresultaat (met filtertje want de foto’s waren iets te donker). Misschien doe je nog wat badkamer inspiratie op voor thuis!

badkamer inspiratie badkamer inspiratie badkamer inspiratie badkamer inspiratie

badkamer inspiratie

Dit badkamermeubel heb ik op maat laten maken en bestelde ik hier. De boomschors plank die op het bad ligt kochten we dit weekend bij Bauhaus en we hebben met Valentijn een romantisch bad-diner gedaan waarbij we sushi aten van het boomschorsje. Ideaal, haha!

Ik ben benieuwd hoe jullie het resultaat vinden. Ik hou jullie op de hoogte van onze verbouwing, heb je mijn vorige blogs gemist? Klik hier en volg me ook op Snapchat en Instagram: @marlou_ff.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Fashiontrend: De plooirok

We schreven er al eerder over, maar ook nu weer: de plooirok gaat het helemaal maken dit jaar! Het liefst in...

Sluiten