Badkamer restyling & nieuwe jaloezieën!

Het is tijd voor wat badkamer inspiratie! Ik hoor vaak dat mensen het lastig vinden om deze ruimte in het huis mooi te stylen. Ook begrijp ik dat je geen oneindig budget hebt om een grote verbouwing te doen. Daarom ga ik je laten zien hoe je met een paar simpele styling tips je badkamer een stuk sfeervoller kunt maken!

Badkamer restyling tips

1. De juiste raambekleding

Toen wij in dit huis kwamen wonen hingen er low budget plastic jaloezieën in onze badkamer. Deze hebben we inmiddels vervangen voor mooie witte PVC jaloezieën van Veneta.com. Dit geeft de badkamer direct een stuk frissere uitstraling! Bovendien lijkt het een stuk luxer dan die goedkope jaloezieën die vergeeld waren. PVC is ideaal voor in de badkamer en het lijkt op hout. Het is vochtbestendig en verkrijgbaar in zowel effen als houtlook kleuren. Ik heb ze online besteld en ging voor de variant van 50 mm met een kooflijst erboven en een ladderband.

Je kunt het raam thuis inmeten en via de website van Veneta.com je raamdecoratie bestellen. Naast dit soort jaloezieën hebben ze nog veel meer keuze! Ook fijn: ze bieden de mogelijkheid om een kosteloze en vrijblijvende adviesafspraak te maken en ze hebben een gratis kleurstalenservice.

2. Plantjes in de badkamer

Ik heb onze badkamer weer even voorzien van wat nieuwe groene vrienden. Dit geeft de badkamer een lekkere frisse uitstraling! Er zijn tegenwoordig zoveel leuke manden en potten te koop. Ik koos o.a. voor een Aloë Vera plant in een pot van Kwantum.

3. Een houten plank op je bad

Bij de bouwmarkt liet ik een mooie boomschors plank op maat zagen. Deze heb ik over het bad gelegd en hier zet ik mijn plantjes en accessoires op. Zoals je begrijpt wisselt de setting op het plankje regelmatig.. We gebruiken deze plank soms zelfs om sushi te eten vanuit bad. Romantisch!

4. Een kleedje in plaats van saaie badmat

Er zijn zoveel standaard badmatten te vinden. Ik koos ervoor om een klein vloerkleedje bij ons badkamermeubel neer te leggen. Zo krijgt de badkamer wat meer sfeer en is het niet zo standaard!

5. Mooie handdoeken

Hetzelfde geldt voor mooie handdoeken. Ik vond bij Primark deze twee nieuwe blauwe handdoeken met goudkleurige details. Staan super leuk over de rand van het bad!

badkamerbadkamer badmeubelbadkamer inspiratie badkamer inspiratie badkamer inspiratie

badkamer inspiratiebadkamer inspiratie

Wat nieuwe raambekleding al niet doet voor je badkamer! Super blij met onze nieuwe PVC jaloezieën! Wat vind jij van onze badkamer restyling?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
herfst trends
Herfst trends: 5 musthaves voor je wishlist

Of het je het nu leuk vindt of niet, met de dag wordt het eerder donker. Toch zien wij zeker...

Sluiten