Banana bun: dé haartrend op Pinterest & Instagram

De Banana bun is de meest hip, hot en happening haartrend op Pinterest en Intstragram op dit moment. En weet je wat het leuke van deze rommelige lage knot is? Het staat nonchalant, is geschikt voor elk haartype, je ‘flanst’ ‘em zo in elkaar en het is nog stylish ook. Daar word je toch blij van? Ik ben enthousiast!

From Paris with Love

Niet alleen de laatste trends op fashiongebied komen uit de modestad Parijs, dankzij de lange lokken van de Françaises is social media nu ook helemaal in de ban van de Banana bun.

Van de naam Banana bun loop je misschien niet gelijk warm, wel als je ontdekt hoe snel je de nonchalante knot in elkaar flanst.

Ik weet (bijna) zeker dat als je eenmaal weet hoe simpel je de knot maakt je, je straks helemaal enthousiast bent.
Banana bun how to

Banana bun: how to

Er zijn 2 manier waarop je de Banana bun kunt maken:

  • De meest makkelijke manier is door een lage rommelige knot in je haar te rollen, laat her en der wat plukjes haar loshangen (hoe nonchalanter hoe leuker) en tot slot zet je de knot vast met een elastiekje en een paar haarspeldjes. Zo simpel is het!
  • De tweede manier is iets moeilijker. In onderstaande filmpje legt Byrdie je stap voor stap uit wat je moet doen.

The "banana bun" is France's new cool-girl hairstyle—Suave Professionals celeb stylist Jenny Cho teaches us how to recreate it.

Geplaatst door Byrdie op vrijdag 17 februari 2017

Zelf is de tweede manier me nog niet gelukt (ik geef toe dat ik niet super handig ben ;-)), maar de eerste manier had ik na een paar keer oefenen onder de knie. Ik ben helemaal fan, de kans is dan ook groot dat als je me binnenkort ergens spot, je me met m’n nieuwe favoriete hairdo ziet.

Ga jij voor de Banana bun?

En, wat vind je van deze haartrend? Ga je voor de Banana bun, ga je voor de messy half bun of heb jij een andere favoriete hairdo deze zomer? Laat je het me weten in een reactie in de comments hieronder? Super leuk!

Foto’s Pinterest & video Byrdie

Ga je binnenkort op vakantie? Dan komen deze tips om ruimte te besparen in je koffer je vast goed van pas (kun je weer leuk een paar extra schoenen meenemen!).

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Monday Moodboard: Lace-up sandals

Naast de ideale bikini, loop ik ieder zomer tegen nog een moeilijke zoektocht aan: de perfecte sandaal. Vaak zijn ze...

Sluiten