Trend gespot: Bandana

Dat de choker terug van weggeweest is, dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. In vrijwel elke winkel zijn ze in alle soorten en maten te koop. Maar naast dit razend populaire accessoire is het ook de bandana die hoogtij viert op dit moment. Met name de bandana met paisley print is what it is all about. Hoog tijd dus om een artikel aan dit item te wijden.

bandana

De bandana is de perfecte accessoire.

We weten natuurlijk allemaal dat accessoires hetgeen zijn die je outfit net dat beetje extra kunnen geven. Ben je daar naar opzoek? Dan zit je met de bandana helemaal goed. De bandana is niet alleen perfect als sjaal, ook als accessoire in je haar, aan je tas of om je pols doet zij ook prima haar werk. Multifunctioneel dus, daar houden we van. Julie van Sincerely Jules, die ik toch wel als grote inspiratiebron kan bestempelen als het aankomt op de juiste outfits, weet elke keer weer op de juiste manier een bandana te stylen. Denk bijvoorbeeld aan print op print. Meerder prints combineren is al langere tijd geen no go meer, dus kies voor die gestreepte blouse, de juiste kleur bandana erbij en je bent ready. Vind je al die strepen toch wat te veel, met een simpele witte tee of blouse zit je ook altijd goed.

bandana

Wij zijn fan van de bandana.

Wat is jouw favoriete kleur? Ben je nog zoekende naar de perfecte top? Wij vertellen je alles over de subtiele glittertop

Bron header: Sincerely Jules

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
water met een smaakje
10 X Fruit met weinig suiker

Fruit mag dan gezond zijn en vol zitten met goede voedingsstoffen, het betekent niet dat je er onbeperkt van kan...

Sluiten