Beauty app: Sephora’s Virtuele World of Beauty

Op de website van de internationale beauty keten Sephora kun je shoppen, editors obsessions bekijken en de nieuwste trends op beautygebied volgen. Dit kon tot voor kort alleen via de site -en niet te vergeten via Youtube. Maar de nieuwste applicatie van Sephora biedt deze en andere nieuwe features nu ook aan voor de Ipad. Een must have voor alle beauty followers!

De Sephora app bevat mooie How-to video’s, tips van experts, een virtuele spiegel! en een side-by-side video player. En uiteraard heb je toegang tot al het beautynieuws van Sephora.

Bijzonder aan deze App is de side-by-side spiegel in combinatie met de video player. Door de camera van de Ipad op jezelf te richten kun je direct een look op jezelf uitproberen terwijl je een How-to video bekijkt! Je Ipad wordt in een handomdraai omgetoverd tot Persoonlijke Beauty Studio! Je kunt de App downloaden via Sephora.com.

Geen Ipad tot je beschikking? Don’t worry, je kunt de trends nog altijd volgen via de Iphone app of via de website Sephora.com.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Coco’s Coming out: nieuwe biografie Coco Chanel

Chanel, een spraakmakend merk. Evenals Coco Chanel herself. Geruchten over Coco doen zich al decennia de rondte. Zo zou ze...

Sluiten