Trend gespot: Bell sleeves

Flared jeans zijn al een tijd terug van weggeweest. Een heerlijke broek die eigenlijk niet meer in je kast mag ontbreken. Maar nu is er een nieuwe trend bijgekomen. We blijven hiermee nog even in de flared mood, want bell sleeves zijn de nieuwe toevoegingen aan je top of jurkje. Houd je van basic items maar vind je het toch leuk om daar wat aan toe te voegen, dan zijn bell sleeves je nieuwe vriendinnen. Je kunt de outfit verder rustig houden, want deze uitlopende mouwen trekken de meeste aandacht naar zich toe. Daarnaast geven deze bijzondere mouwen een instant chique gevoel en maken ze zo van iedere outfit een waar feestje.

bell sleeves

Bell sleeves op een rok is de perfecte combinatie wanneer je dressed up moet verschijnen. Een jurkje met deze opvallende mouwen voldoet hier ook helemaal aan. Ga je juist voor een casual look, dan kun je zo’n top goed combineren op je favoriete jeans. Maar eigenlijk is alles goed, je kunt vrijwel niet de mist in gaan met bell sleeves. Julia Hengel van het blog Gal meets Glam, een van mijn favo bloggers als het aankomt op outfits, laat zien hoe je de juiste look creëert met zo’n top een high waist broek.

bell sleeves

Het is pas echt leuk wanneer we de bell sleeves in de winkel spotten. Ik ging op onderzoek uit en kwam onderstaande top van Mango tegen. Een gevalletje ‘bohemian meets bell sleeves’, als je het mij vraagt. Enorm leuk voor de nazomer die eraan zit te komen.

bell sleeves

Mango Geborduurde Katoenen Blouse € 35,99

Benieuwd naar een van de kleuren van aankomende herfst? Bekijk het artikel over deze trendkleur.

Bron header: Gal meets Glam

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
oudste kind
12 Herkenbare dingen voor de oudste thuis

Een tijdje terug schreef ik al een artikel over de herkenbare momenten als jongste kind en vandaag is het de beurt...

Sluiten