7 X beste dieet trends van 2014

Diëten in het algemeen is in 2014 echt dé grootste trend ooit geworden. Of je het nou nodig hebt of niet, bijna iedereen heeft in 2014 wel eens (geprobeerd) op dieet te gaan. Ook al is het alleen al om de superfoods waar niemand over uitgepraat raakt te proberen. Neem een ​​kijkje naar de beste dieet trends van 2014 en overweeg eens om dit in je leven toe te passen. Hier hoef je gegarandeerd geen calorieën bij te tellen, als een gek je lichaam gaan reinigen of uren in de sportschool te zweten.

beste-dieet

1. Vezelrijk
Éen van de beste dieet trends van 2014 is de nieuwe nadruk die vezel heeft op ons gewicht. Vezels staan niet langer bekend als saai en ouderwets maar het is een goedemanier om gewicht te verliezen. Vezels zorgen ervoor dat je sneller vol zit, het zorgt voor een balans in de suikers in je bloed, het verwijdert en verlaagt je cholesterol en scheidt afvalstoffen uit het lichaam. En het beste van alles is ook nog dat het onverteerd door het lichaam areen dus eigenlijk calorie-vrij is. Haal je vezels uit voedsel zoals haveer, appels, bladgroenten, broccoli, wortelen, zoete aardappelen, pompoen, bessen en bananen.

2. Circuittraining
Wij vrouwen realiseren eindelijk dat een uur op de loopband niet de beste manier is om kilo’s te verliezen op lange termijn. Circuittraining vereist dat je je voortdurend aanpast aan nieuwe bewegingen zodat je meer calorieën verbrandt. Circuittraining bestaat uit een circuit van 10 apparaten waarmee de diverse spiergroepen worden getraind. Bij de apparatuur worden geen gewichten betrokken maar wordt gebruik gemaakt van een weerstandsmechanisme. De kunst is om tussen elke oefening snel te schakelen zonder lange rustpauzes te nemen. Zo verbrand je sneller calorieën in een korte tijd.

beste-dieet

3. Superfood!
Superfoods zoals vlas, chia, acai, hennep, goji, cacao, maca, en spirulina zijn allemaal krijgen allemaal behoorlijk veel aandacht deze dagen. Het is goed om te zien dat rauw, onbewerkt voedsel de spotlight steelt van de bewerkte voedingsmiddelen met enorme marketing claims. Plus, deze superfoods zijn in verband gebracht met een hogere energie, zodat je nog meer calorieën kan verbranden gewoon door ze op te eten! Wij hebben de beste superfoods op een rijtje gezet om af te vallen.

4. Voeding gebaseerd op planten
Planten, ja echt waar, zitten vol met vezels, bevatten geen cholesterol, en zijn alkalisch voor het lichaam, wat ervoor zorgt dat het een perfecte manier is om gewicht te verliezen op de lange termijn. Voeding gebaseerd op dieren daarentegen bevatten geen vezels, bevatten veel cholesterol en zijn zuur voor het lichaam.

beste-dieet

5. Barre
Barre is een soort van oefening die inhoudt dat kleine isometrische bewegingen uitgevoerd worden zowel staand als op de grond. Deze oefeningen worden ook uitgevoerd aan de bekende barre stok aan de muur. Dit is zo’n stok die ballerina’s gebruiken. Elke beweging wordt gevolgd door een grodige stretch beurt, die het lichaam vorm geeft en vrouwen een slankere look geeft. Je kunt barre lessen nemen in individuele studio’s maar je kunt ook thuis aan de slag gaan met dvd’s. Bekijk hieronder de video over deze methode.

http://www.youtube.com/watch?v=wlLQfM65A6A

6. Onbewerkt
Dit jaar draaide het allemaal om mager en ‘puur’ voedsel, wat echt het beste was om te eten. Geen junk food, proteïne repen of dieet shakes meer – dit jaar gaat het echt om écht onbewerkt eten. Thank goodness! Wordt het niet eens tijd dat we helemaal op moeder natuur gaan vertrouwen?

beste-dieet

7. Krachttraining
Krachttraining bestaat al jaren, maar in 2014 werd er nieuw licht op geworpen hoe geweldig het is voor je dieet. Krachttraining verbrandt niet alleen calorieën, terwijl je je workout uitvoert, maar het blijft doorwerken om calorieën te verbranden uren nadat je al klaar bent met je workout. Bovendien behoudt krachttraining de spiermassa, die belangrijk is voor een gezond, langdurig gewichtsverlies.

Bron: Allwomenstalk

Wat is volgens jou de beste dieet/workout trend van 2014?

Lees ook Marlou haar report over de insanity workout.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
instagram foto´s
Video: Tips voor mooie Instagram foto’s

Aimee Song van Songofstyle is met 1.759.647 volgers (en er komen elke dag meer bij) een echte sensatie op Instagram....

Sluiten