5 X Beste smoothies van Follow Fashion

Met het einde van het jaar in zicht leek het ons leuk om eens terug te blikken op 2014. Elke week verscheen er weer een Smoothie of the Week en ze waren natuurlijk allemaal super lekker en gezond maar welke smoothies moet je nou écht geprobeerd hebben? We hebben wel gemerkt dat de gezonde smoothies minstens zo populair waren als de wat minder gezonde smoothies. Wij maakten een top 5 van de beste smoothies van Follow Fashion.

beste-smoothies

1. Nutella Smoothie

Oké het is misschien niet de aller gezondste smoothie van 2014 geweest, maar wel de állerlekkerste! Een smoothie met heerlijke Nutella pasta, wie houdt daar nou niet van? Als je op dieet bent is dit misschien niet het aller verstandigste om te nemen maar vrouwen hebben dit sowieso één keer per maand nodig.

beste-smoothies
2. Appeltaart Smoothie

Oeps, we zijn wel heel ongezond bezig hé met deze top 5.. We kunnen er niks aan doen maar deze appeltaart smoothie is écht heel lekker en als je de suiker weg zou laten zou hij nog niet eens zo heel ongezond zijn ook. Maar we willen natuurlijk wel dat het ook lékker smaakt dus ik zou de suiker gewoon lekker toevoegen en intens genieten van deze heerlijke smoothie.

beste-smoothies

3. Power Smoothie

Na de ongezonde smoothies hierboven mag er natuurlijk niet een smoothie vol superfood ontbreken in de top 5 beste smoothies. Superfood is afgelopen jaar echt een trend geworden en Marlou combineert bij deze smoothies meerdere soorten superfood door elkaar in een lekkere power smoothie.

beste-smoothies

4. Mojito Smoothie

Waan je even op een tropisch eiland wanneer je deze lekkere Mojito smoothie drinkt en vergeet alle kou van de winter voor heel eventjes. Zonder alcohol maar wel nét zo lekker als een echte Mojito.

beste-smoothies

5. Detox Smoothie

En last but zeker niet least: deze super gezonde, goede, groene Detox smoothie. Een smoothie die alleen maar goede ingrediënten bevat en je verzekert van een gladde huid en een fit lichaam.

Wil jij nog graag even alle smoothies op een rijtje hebben? Kijk dan hier. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
7 X Tips om tijd voor je relatie vrij te maken

Als je het te druk hebt om tijd met je vriend door te brengen in het weekend dan zul je echt...

Sluiten