Binnenkijken bij Anouk – Home tour & interview

Voor mijn Binnenkijker series op Youtube was ik afgelopen week op bezoek bij Anouk. Welke Anouk? Dé Anouk! We hebben heel veel samengewerkt en ze is freelance redacteur voor Follow Fashion geweest dus de kans dat je blogs van haar gelezen hebt is erg groot. Tenzij je hier nieuw bent natuurlijk. Anouk gaf me een home tour door haar heerlijke woning in Meppel en ik moet eerlijk zeggen: ik ben onder de indruk! Wat een fijne stek.

Home tour bij Anouk

Anouk woont samen met haar vriend in dit sfeervolle stulpje dat stamt uit 1900. Beide houden ze wel van een stoer interieur met natuurlijke details. De heerlijke leren plofbank, een metalen kast en natuurlijk de open haard zijn dé eyecatchers die deze woning helemaal af maken. Naast interieur delen Anouk en ik nog een gezamenlijke passie.. mode!

Walk in closet tour

Een tour door de walk in closet mocht dan ook niet ontbreken. In deze video laat Anouk een aantal van haar favoriete items zien en deelt ze een modegeheim met je. Hint: ik heb deze tip van Anouk al regelmatig in de praktijk gebracht. Mijn vriend is er niet altijd even blij mee.

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL

home tour anouk

Zelf je bank samenstellen

De bank die je in de video ziet is zelf samengesteld. In vaktermen noemen ze dit modulaire banken. Ideaal! Zo kun je ook nog eens schuiven en wisselen. Anouk vertelde dat ze dit ook regelmatig doen. De huidige opstelling bevalt erg goed want zo kan de hond gezellig in het midden op haar schapenvacht liggen.

bank samenstellen

home tour anouk

Heb je de vorige Binnenkijker gemist? Bekijk hier de video waarin ik bij Rosa Wouters ging binnenkijken.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal 52
Fitjournaal: healthy gingerbread cookies & minder snoepen

Wat is het jaar voorbij gevolgen! Wij hebben met ontzettend veel plezier blogs over fashion, lifestyle en interieur voor jullie...

Sluiten