Home Tour: Binnenkijken bij Marlou (video)

De afgelopen maanden stonden in het teken van verhuizen en verbouwen en nu zijn we KLAAR! Mijn vriend en ik kochten een jaren ’30 woning net buiten de stad Groningen en deze hebben we compleet gestript en weer opnieuw opgebouwd. Vandaag is het tijd voor de Binnenkijken video!

Zo hebben we afscheid genomen van de ronde trap midden in de woonkamer en is er een grotere hal met nieuwe trap gecreëerd en hebben we wat extra opbergruimte gekregen. Van origine zijn het twee losse woningen die inmiddels zijn samengevoegd tot een vrijstaand huis met een heerlijke tuin. In mijn eerdere blogs liet ik al wat Binnenkijkers zien en nu is het tijd voor een video tour door ons nieuwe huis! Kijk je mee?

Binnenkijken: Scandinavische stijl

Voor ons interieur heb ik vooraf moodboards gemaakt om in kaart te brengen hoe ik het precies wilde hebben en met name wat voor sfeer ik graag zou willen in ons huis. Zoals je ziet is het aardig overeen gekomen; een Scandinavische stijl met hier en daar wat vintage pareltjes.

Ik hou van licht en het kleurenpallet bestaat dan ook uit wit genomineerd met grijstinten, Scandinavisch groen, cognacbruin en we hebben gekozen voor veel hout. Ook de vloer is licht, in tegenstelling tot onze vorige woning waar we een hele donkere vloer hadden. Boven hebben we laminaat van VT Wonen (Trunk) en beneden een PVC vloer van de Bauhaus. Een lichte vloer klinkt misschien heel besmettelijk maar ik moet zeggen dat deze minder besmettelijk is dan het donkere laminaat in ons oude huis. Hier zag je werkelijk alles op!

Home office

Home office

Zoals jullie in de video kunnen zien heb ik ook een klein thuiskantoortje waar ik twee dagen per week werk. Het is een super fijne werkplek en ik vind het heerlijk om vanuit hier te werken. Het is wel even wat anders want ik had hiervoor een groot kantoor in de stad van 110 m2. Ben je benieuwd waarom ik dit heb opgezegd en wil je meer foto’s van mijn nieuwe werkplek zien? Klik hier. 

Badkamer

We hadden in eerste instantie het plan om de badkamer niet direct aan te pakken. Maar als je dan toch eenmaal in de puin zit kun je maar beter doorpakken.. We hebben de vloertegels vervangen, een nieuwe douchecabine geplaatst, een houten meubel en nieuw toilet. De wandtegels en het bad hebben we wel laten zitten. Ben je benieuwd hoe het er uitzag voordat we gingen verbouwen? Klik hier voor mijn Before & after foto’s.

Walk in closet

De inloopkast maakten mijn vriend en ik van o.a. OSB en steigerbuizen. In deze blogpost laat ik meer foto’s van de walk in closet zien en vertel ik precies wat we voor materialen hebben gebruikt. Zoals je kunt zien staat in deze kamer ook een bed maar we slapen hier zelf niet. Het is een extra bed voor als we logees hebben.

Volg mij ook op Instagram & Snapchat

Wil je meer zien van mij en ons huisje? Volg me ook op Instagram en Snapchat waar ik regelmatig foto’s en video’s deel: @marlou_ff. Heb je trouwens mijn laatste blogpost over onze eetkamer al gezien?

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn home tour vond en mocht je willen weten waar ik bepaalde items heb gekocht? Schroom niet om hieronder in een reactie ernaar te vragen! Binnenkort zal ik ook nog een Binnenkijken blog maken met before & after foto’s :)

Credits foto header: Sabine Burkunk (styling) en Hans Mossel (fotografie). Zij kwamen samen een Binnenkijken fotoshoot doen in ons huis! Binnenkort meer hierover.. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
win parijs
WIN: Twee tickets naar Parijs!

Ik ben gek op citytrips en volgende maand staat er een weekend Parijs op de planning. Samen met mijn vriend ga ik...

Sluiten