Binnenkijken: Mijn Walk in closet

Wie mij op Snapchat (@marlou_ff)  volgt had wellicht al een glimp van onze nieuwe Walk in closet opgevangen. Vanavond heb ik even een mini fotoshoot in onze nieuwe inloopkast gedaan want wat zijn we er blij mee!

Walk in closet DIY

Deze Walk in closet was mijn favoriete DIY (Do it yourself) project. Ons huis is heel clean en wit ingericht maar deze kamer mocht wat stoerder worden en het moest ons eigen kleine winkeltje worden. We gebruikten de volgende materialen:

  • OSB platen voor de wanden
  • Steigerbuizen als kledingrek
  • Krijtbordverf voor de zwarte wand
  • Twee Ikea kasten (Malm en Pax)
  • Winkelophangsysteem
  • Underlayment voor schoenenkast

Het winkelsysteem kwam uit mijn showroom en kwam perfect van pas. We hebben hem iets ingekort en nu heb ik mijn rokjes, shortjes en alle streepjes shirts eraan gehangen.

Mijn vriend maakte spotjes in de inloopkast zodat we veel licht hebben en we hebben een spiegel op maat besteld. Om het hoekje van de spiegel zit de ingebouwde Pax kast met legplanken voor shirts en twee grote lades. Uit ervaring wist ik dat kleding dat opgevouwen ligt na een tijdje er altijd minder netjes bij ligt dus dan is het een voordeel dat het niet direct in het zicht ligt. Daarnaast heb ik daar twee grote haken opgehangen voor lange jurken.

De sportkleding heb ik apart van mijn gewone kleding want dat paste niet meer, haha! Die hebben een mooi plekje gekregen in de sportkamer. Hiervan zal ik binnenkort ook een binnenkijken blogpost maken.

walk in closetwalk in closet walk in closet walk in closet walk in closet

inloopkastwalk in closet  walk in closet mirror selfie

Op de gang hebben we ook nog een mooie grote (selfie) spiegel neergezet;-)

Ik ben heel benieuwd wat jullie van onze Walk in closet vinden! Wil je meer zien van ons nieuwe huisje? Klik hier of volg mij op Snapchat en Instagram (@marlou_ff).

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
kanten jurkjes
Trend: Kanten jurkjes

Waar kant vroeger als iets klassieks werd gezien, is het momenteel een echte trend. Kant kan juist ook heel sexy...

Sluiten