Binnenkijken: onze woonkamer

Wat vliegt de tijd! Alweer anderhalf jaar geleden kochten wij deze woning en bijna een jaar geleden waren we klaar met de grote verbouwing! Dat betekent dat ik alweer een jaar heerlijk los kan gaan met de inrichting. Je zult ook wel gemerkt hebben dat ik lang niet alleen meer over mode schrijf. Interieur is ook echt een van mijn grote passies en ik geef dan ook regelmatig een kijkje in ons huisje.

De woonkamer & onze raamdecoratie

Vandaag is de woonkamer aan de beurt! Over de raamdecoratie hebben we een tijdje getwijfeld, we hebben namelijk heel veel ramen. Worden het plissegordijnen, houten jaloezieën of gezellige gordijnen? Keuzes, keuzes.. Voor de woonkamer is de keuze uiteindelijk gevallen op witte houten jaloezieën. Maar omdat ons huis een samengevoegde twee-onder-een-kap woning is hebben we de luxe dat we nog een extra gedeelte hebben! Dit hebben we ingericht als onze eetkamer (bekijk hier foto’s van onze eetkamer) en hier hebben we gordijnen gekozen.

Omdat de beneden verdieping super ruim is hebben we achter het zitgedeelte nog ruimte voor een extra zitje. Hier heb ik mijn vlinderstoel neergezet.

Achter de bank heb ik dit houten bankje neergezet. Ideaal om leuke accessoires op uit te stallen en ook nog eens een perfecte opberger voor alles wat niet in het zicht hoeft te liggen!

scandinavisch interieur

scandinavisch interieur

Zoals je ziet houd ik wel van verandering! De vlinderstoel is inmiddels van het achterste gedeelte verhuist naar het woonkamer gedeelte.

scandinavisch interieur

De beste keuze die we hebben gemaakt tijdens de verbouwing: een houthaard midden in de woonkamer met een nis voor houtblokken. Afgelopen jaar kwam VT wonen bij ons binnen kijken! De laatste drie foto’s zijn gemaakt door Hans Mossel en verschenen in de binnenkijker special van december. Gemist? Bekijk hieronder mijn video waarin ik ook nog wat leuke interieur aankoopjes laat zien.

Meer van mijn interieur zien? Volg mij op Youtube en Instagram: @marlouvolkerink.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lash lift behandeling
Weekvlog: Lash lift behandeling & tuinproject

Ik krijg de smaak van het vloggen langzaam aan te pakken.. Ik heb afgelopen week zelf iets gedaan wat ik...

Sluiten